Bebek İkinci El Merhaba bayanlar 2 cocuğum var eşyaya ihtiyacım var

3

cocuğum var daha küçükler biri 2 aylık digeti3 yasında
kargo ucretı çok tutar. ayrıca bu saatte ınternete gırebıldıgınıze göre evınızde netınız de var
ben de bunu anlamıyorum mesela... gıyılecek kıyafetlerı yok cocukların sız de net var.
ınsan bu devırde kıme gucenecegını de bılmıyor
burada neler gördük.

Düşünceni
Internetinizi kapattirarak bir adım atın tasarruf yolunda .artirdiginiz para ile pazardan 3 e 5 e alırsınız bişeyler. Ben artık kimseye güveniyorum .gerçekten ihtiyaç sahibi olabilirsiniz fakat kimse görmeden sanırım guvenemez. Kargolarin parasini nasıl ödeyeceksiniz.cok yardım gelirse ,çok tutar.
Düşünceniz icin tesekurler ayrıca internet kullanan bir insan değilim internetin yok ev sahibinden rica ettim fifiden yazıyorum sadece yardim icin gercekten durumumu ve evimi girseydiniz hak verirdiniz cok zor durumda oldugum icin burda paylaşmak istedim burası bir aile gibi dertlerimizi paylaşamazsak nasıl yardımcı olacak birbirimize

Düşünceni

Düşünceniz icin tesekurler ayrıca internet kullanan bir insan değilim internetin yok ev sahibinden rica ettim fifiden yazıyorum sadece yardim icin gercekten durumumu ve evimi girseydiniz hak verirdiniz cok zor durumda oldugum icin burda paylaşmak istedim burası bir aile gibi dertlerimizi paylaşamazsak nasıl yardımcı olacak birbirimize
şu işaretledıgım yer sanal ortamlarda gecerlı degıl
belkı amac farklı nerden bılelım, buradan bakınca göremıyoruz yüzümüzü ;)

Cok
kargo ucretı çok tutar. ayrıca bu saatte ınternete gırebıldıgınıze göre evınızde netınız de var
ben de bunu anlamıyorum mesela... gıyılecek kıyafetlerı yok cocukların sız de net var.
ınsan bu devırde kıme gucenecegını de bılmıyor
burada neler gördük.[/QUO cok tesekurler düşünceniz icin bende zaten ilk defa nete girdik ayrıca netim yok fifiden yazıyorum 2 aylık bebegım ver tabiki gece uyumuyor ona bakıyorum isteyen inanır istemeyen inanmaz Allah razı olsun herkesten insandı görmeden yargılamayin

Buyrun gelin
şu işaretledıgım yer sanal ortamlarda gecerlı degıl
belkı amac farklı nerden bılelım, buradan bakınca göremıyoruz yüzümüzü :KK66:[/QUOTE isteseniz özelden sunanı durumu size resim olarak atabilirim cocukları evi

buradakı bayanlar çok yardımseverdır... yanlıs bılmıyorsam bu sekılde konu acmak yasak
yönetıme mesaj atıp ızın alabılırsınız
o zaman insanlar pek şüphe duymaz belkı nıyetınızde.. benı yanlıs anlamayın ve allah yardımcınız olsun
sadece burada bu sekılde cok ınsan cıktı.

Cok
MERHABA 3-4 TAKIM 2 YELEK, İÇÇAMAŞIRI, VAR, DİLERSENİZ GÖNDEREBİLİRİM,[/QUOTCo cok tesekurkr Allah razı olsun inananın artık vaz geçtim sadece birkaç kıyafet istedim diye aşalandim bazı kötü niyetli insanlar yüzünden biz mağdur oluyoruz malesef

Cok
buradakı bayanlar çok yardımseverdır... yanlıs bılmıyorsam bu sekılde konu acmak yasak
yönetıme mesaj atıp ızın alabılırsınız
o zaman insanlar pek şüphe duymaz belkı nıyetınızde.. benı yanlıs anlamayın ve allah yardımcınız olsun
sadece burada bu sekılde cok ınsan cıktı.
cok dogru haklısınız burayı fazla bilmediğim icin yönetime nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum ama deneyecem oyle yardim isteyecem bunu söylediğiniz iyi oldu sagolun

Cok
cok dogru haklısınız burayı fazla bilmediğim icin yönetime nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum ama deneyecem oyle yardim isteyecem bunu söylediğiniz iyi oldu sagolun
hanm efendi 3. Defadr soruyorum. Eşiniz çalışmıyo mu.bi cevap verseniz keşke

Esim

eşim normalde çalışıyor tabiki ama kısları biraz zor hafriyat taşıyor ve kısın isler durgun bunun icin isten çıkarıyorlar
keşke 2. Çocuğu hemn duşunmeseydiniz, madem bakabilecek gucunuz yok.. Çocuklar mağdur oluyo bu durumda

Bu hanım yardım toplamak amacıyla insanlara duygu sömürüsü yapıyor olabilir, belki birileri para yardımı yapar ümidiyle de yazmış olabilir ama gerçekten ihtiyaç sahibi de olabilir. Kendisi için değil, çocukları için kullanılmış giysi istediğini farzederek, yardımda bulunmayacak insanların sorguya çekmesini hoş bulmuyorum..

Bu hanım yardım toplamak amacıyla insanlara duygu sömürüsü yapıyor olabilir, belki birileri para yardımı yapar ümidiyle yazmış olabilir ama gerçekten ihtiyaç sahibi de olabilir. Kendisi için değil çocukları için kullanılmış giysi istediğini farzederek, yardımda bulunmayacak insanların sorguya çekmesini hoş bulmuyorum..
Sultanbeylideyim buraya yakın kim varsa davet ediyorum özelden adres verebilirim

Back