Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

remmine baktımmmmmmmmm

canım ben çok kilo aldım hamile kalmadan önce inceciktim 66 kilo oldum dr kilona dikkat et dedi hareket yok bişi yok evde dısarı çıkamıyom soğuk yemeğimde önceden nasılsa hala aynı nası aldım bilemedimm

ısrarla kar yağmaya devam ediyo ayy ya yollar kapanırsa kocam çıkamassa

canımm sibelimm böle düşünmee allah darda kalanlara yardım etsin dua et

ama bol bol hareket et kaç kilo aldın toplam ben 12 almıim 57 idim 69 olmuşum ohaoldumsmile
ısrarla kar yağmaya devam ediyo ayy ya yollar kapanırsa kocam çıkamassa

kız söle kocana işi bıraksın eve gelsin bukarda kıyamette

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
mutluyum1111+, beryal+, elif..timureren, johnnybravo+, mavi_qozlu+, sinemis84+

ama bol bol hareket et kaç kilo aldın toplam ben 12 almıim 57 idim 69 olmuşum ohaoldumsmile

kız söle kocana işi bıraksın eve gelsin bukarda kıyamette

tatlım bende 59 kiloyla hamile kaldım basenlerim zaten vardı resimde gördüğün gibi büyükler biraz geniş oldugu için basenlerim çok gibi duruyo 59 kiloyla kaldım 66 kiloyum şuan ben ilk aylar çok aldım son aylar almam inş

beryoşumm nohutum nasıll ellerini ısır benim yerime olurmuu yicem o nohutu ben

oyy allahım düşünüyorum onları ya dua etmekten başka yapabileceğimiz bişe yok zaten allahım evsizlere sokakta çalışanlara yardım et

kıslarr sadece mutluyumla ben mi varız konussanıza sizde nie öle duruyosunuzz

işallah canım ama demir ilacı iştahı acayip açıyo:sm_cool:

sus gelmiş onlara mazallah konuşurlarsa ağızlarına mühür vururuz kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…