Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

slm kızlarr biz geldikkk oğluşumlaa kimseler yokmuu muhabbett edecek

oğluşunmu maşallah topik oğlanla doldu taştı maşaalllahhh allah nazardan saklasın eee canım oğlun adı ne olacak bu arada sen nasılsın

oğluşunmu maşallah topik oğlanla doldu taştı maşaalllahhh allah nazardan saklasın eee canım oğlun adı ne olacak bu arada sen nasılsın
evet tatlım oğluşum olacak allahın izniyle bende gecen hafta öğrendim bende oğluşumda iyiyiz çok şükür ikili testimiz temiz çıktı adını babası kaan koyacaktı sonra rüyasında görmüş bebek ve ona ömer faruk die sesleniyormuş bizde bu isme karar vermiştik ömer faruk olsun die ama kaynımm murat olsun dedi adı yada murat kaan koyun dedi eşimde artık bu ismi koymayı düşünüyo oysa ben ömer faruk ismini çok sevmiştim ama eşimide kırmak istemedim murat ölen abilerinin adı o yüzden kaynım murat koymak istedi bende kırmak istemedim onları bakalımm şimdilik bu olcak gibi

bu ara herkesin çocugu erkek oluyor 2010 senesi erkek senesimi ne topikteki arkadaslarımın çoğunun bebeği erkek hayırlısı olsunn diyelimm allah tamımana erdirsin inş

mavi seninde benimde sineminde herkesin erkek ya

evet tatlım kusura bakma biraz geç cvp verdim kimse olmayınca başka topikte dolanıyodum canım dr bana elevit bide bebe aspirini verdi bebe aspirini kanı sulandırıyormus sen nasılsın iyimisin

kıslar pardon sayfam açıktı ama bende uzanmışım öleeeeeeeeee nasılsınız mavi gözlü sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim oğlunu

iyyiim saol canım eleveiti ben 12,haftadan beri demir ilacınıda 14. haftadan beri kullanıyorum ama 2 haftadır bıraktım aşırı kabızlık yapıyo ben de miniğimde iyiyiz 6 aya gireceğiz artık zamanın biranönce geçmesini istiyorum oğluma kavuşmak için sabırsızlanıyorummmmm

mavilim nereye kaçtınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohaoldumsmile

kıslar pardon sayfam açıktı ama bende uzanmışım öleeeeeeeeee nasılsınız mavi gözlü sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim oğlunu

amin canım cümlemizinn

allah vaktinde kavustursun canım benim bende kan ve idrar tahlilleri yaptrdım yeni onun sonuçlarına göre kan hapı verecekmiş
kaçmadım kuzu resim yüklüyodum albüme

resimlerim biraz çirkin çıktıı özel albüm yaptım arkadaş listemdeki herkes görebilirr bilginizeee :)

kızlar oğluşumun ismi nasıl sizce çok ağır olmaz demi murat kaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…