- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
slm kızlarr biz geldikkk oğluşumlaa kimseler yokmuu muhabbett edecek
oğluşunmu maşallah topik oğlanla doldu taştı maşaalllahhh allah nazardan saklasın eee canım oğlun adı ne olacak bu arada sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlarr biz geldikkk oğluşumlaa kimseler yokmuu muhabbett edecek
evet tatlım oğluşum olacak allahın izniyle bende gecen hafta öğrendim bende oğluşumda iyiyiz çok şükür ikili testimiz temiz çıktı adını babası kaan koyacaktı sonra rüyasında görmüş bebek ve ona ömer faruk die sesleniyormuş bizde bu isme karar vermiştik ömer faruk olsun die ama kaynımm murat olsun dedi adı yada murat kaan koyun dedi eşimde artık bu ismi koymayı düşünüyo oysa ben ömer faruk ismini çok sevmiştim ama eşimide kırmak istemedim murat ölen abilerinin adı o yüzden kaynım murat koymak istedi bende kırmak istemedim onları bakalımm şimdilik bu olcak gibioğluşunmu maşallah topik oğlanla doldu taştı maşaalllahhh allah nazardan saklasın eee canım oğlun adı ne olacak bu arada sen nasılsın
mavi seninde benimde sineminde herkesin erkek ya
nasılsın mavi
iyiyim canım saol ama karnım ağrıyor bu ara ve korkuyorum nie ağrıyor die göbişimde çıktı biraz
kıslar pardon sayfam açıktı ama bende uzanmışım öleeeeeeeeee nasılsınız mavi gözlü sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim oğlunu
kıslar pardon sayfam açıktı ama bende uzanmışım öleeeeeeeeee nasılsınız mavi gözlü sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim oğlunu
iyyiim saol canım eleveiti ben 12,haftadan beri demir ilacınıda 14. haftadan beri kullanıyorum ama 2 haftadır bıraktım aşırı kabızlık yapıyo ben de miniğimde iyiyiz 6 aya gireceğiz artık zamanın biranönce geçmesini istiyorum oğluma kavuşmak için sabırsızlanıyorummmmm