- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
elif nasılsın canımmmmmmmmmmmmm[/QUOT
çok şükür iyi sayılırım cnm.sabahtan beri kusmaktan halim kalmadı.bir şeyde yiyemedim :çok üzgünüm: sen nasılsın cnm..kusura bakma selamını geç gördüm daldım yine geçmişi okumaya kaydirigubbakcemile3
tuzlu bişeyler ye canım çubukkreker felan yada leblebi bide bol su iç
evet cnm bende sadece çubuk kraker yiyorum zaten..bugün tek yiyebildiğim şey bu.leblebide denerim sağol cnm..tuzlu bişeyler ye canım çubukkreker felan yada leblebi bide bol su iç
eliff hoşgeldin canım nasılsunn
sezen geçen hafta rüya görmüştüm ya ben 42yaşındaki yngem kürtaj olmuş hemde ikizmiş
rabbim istemeyene çifter veriyo işte böle napalım yapcak bişe yok
çok şükür cnm sen nasılsın..
bende iyiyim canım saol büyüyoruz yavas yavass işte napalımm
aman maaşallahbüyüsün annesi..bizde 13 haftalık olduk çok şükür.darısı tüm isteyenlerin başına inş. :Saruboceq:
amin canım cümlemizin aminn allah isteyen herkese nasip etsin inş cinsiyetini öğrendinmi canım ben çarsamba günü öğrendim
ne güzel sen öğrenmişssin cnm yaa..ben daha öğrenemedim.en son dr.a gittiğimde 10 haftalıktı bebişim çok küçüktü o yüzden öğrenemedim.şubatın ilk haftası ikili test için gidicem.belki o zaman öğreniriz.senin bebiş kız mı erkek mi annesi.
tatlım ikili test için neden bu kadar bekledin ben 12 haftalıkken yaptırdım inş güzel sonuçlar elde edersin çokta geç kalmış deilsin 14 haftaya kadar yapıyolarmış zaten benim oğluşum olacak teyzesi bende tesadüfen öğrendim eşim sordu cinsiyetini dr bakınca öğrendik