Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

sezen geçen hafta rüya görmüştüm ya ben 42yaşındaki yngem kürtaj olmuş hemde ikizmiş
rabbim istemeyene çifter veriyo işte böle napalım yapcak bişe yok

Herkese teŞekkÜrler kızlar
rabbım ıŞallah tez zamanda hepımıze nasıp eder

sezen geçen hafta rüya görmüştüm ya ben 42yaşındaki yngem kürtaj olmuş hemde ikizmiş
rabbim istemeyene çifter veriyo işte böle napalım yapcak bişe yok

geçmiş olsun üzüldüm yaa ikizler olmasına dahada üzüldüm

aman maaşallah büyüsün annesi..bizde 13 haftalık olduk çok şükür.darısı tüm isteyenlerin başına inş. :Saruboceq:

amin canım cümlemizin aminn allah isteyen herkese nasip etsin inş cinsiyetini öğrendinmi canım ben çarsamba günü öğrendim

sezencim bi resimde sen koyuver yaa ben sizin resminizi görmedim hiç

amin canım cümlemizin aminn allah isteyen herkese nasip etsin inş cinsiyetini öğrendinmi canım ben çarsamba günü öğrendim

ne güzel sen öğrenmişssin cnm yaa..ben daha öğrenemedim.en son dr.a gittiğimde 10 haftalıktı bebişim çok küçüktü o yüzden öğrenemedim.şubatın ilk haftası ikili test için gidicem.belki o zaman öğreniriz.senin bebiş kız mı erkek mi annesi.

tatlım ikili test için neden bu kadar bekledin ben 12 haftalıkken yaptırdım inş güzel sonuçlar elde edersin çokta geç kalmış deilsin 14 haftaya kadar yapıyolarmış zaten benim oğluşum olacak teyzesi bende tesadüfen öğrendim eşim sordu cinsiyetini dr bakınca öğrendik

benimde aklıma takıldı ama dr.bana tam 1 ay sonra gel dedi.ve bana hiç test vs..yapıcazda demedi.bugün telefon edip randevumu teyit ederken sorucam.zaten tereddütteydim doktor konusunda.değiştirsem mi acaba. üfffffffff dert oldu içime cnm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…