Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

inşallah bebektendir o belirtiler
daha önce oluyomuydu
bende mesela 3gündür feci kasık batması mide bulantısı aşırı halsizlik sürekli uyku hali baş dönmesi hepsi var ama ben bunlrın hepsini üşüttüğüm için ona yoruyorum çünkü her ay oluyo kasık ağrısı ve mide bulantısı
baş dönmesi ve sürekli yorgunluk ve uyku haline anlam veremedim bugün okadar kötüydümki
kocam gelip yaptı yemeği falan şimdi senin haberi alınca
yeminle kendime geldim yaa:lepi:

canım inşallah hamilesindir ben bugün bişey yapmadım eşim yaptı yasakladı iş yapmamı.bendede halsizlik var öğleye kadar uyuyorum hala kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum bu ay topluca hamile kalsak keske ya

sen şimdi şubatın 8ini falan bekleme ptesi git koşa koşa kan testi yaptır valla meraktan çatlarım dua edicem senin için gelene kadar pteside ablam geliyo gelirken onlarıda getircez eniştem gelirse fazla giremem nete inşallah sadece ablam gelir

bu çatlatma iğnesi falan bahsediyodunya hep
bu sabah kalktığımda rüyamı hatırladım ve ister inan ister inanma inşallah hato dur dedim:Saruboceq::Saruboceq:

canım ya topiktekilerde bıktı benden mesela bugün çok ağladım ya çok duygusaldım sebebinide bilmiyorum.bu ay ben kendimi çok farklı hissediyorum

canım inşallah hamilesindir ben bugün bişey yapmadım eşim yaptı yasakladı iş yapmamı.bendede halsizlik var öğleye kadar uyuyorum hala kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum bu ay topluca hamile kalsak keske ya

inşallah bebem inşallah ama gerçekten kendimden hiçç umudum yok
eşim bugün gene gitmiş doktora ilaç yazdırcaktı doktor son kez test yapalım ona göre yazarız ilaç demiş 4gün perhiz vermiş fanfini için 3kere yaptırdı 3üde çok farklı çıktı bunun sonucuna göre hareket edicez artık
kızz adam varya aradım dedim kocacım böle böle yeni uyandım bişe yapamıyorum ayy bişe olmasın yoksa diyo dedim öle deme sora üzlüyorum tamam tamam diyo ama işte yaptırmıyo yavrum ya öle görünce daha çok üzülüyorum biliyomusun

sen şimdi şubatın 8ini falan bekleme ptesi git koşa koşa kan testi yaptır valla meraktan çatlarım dua edicem senin için gelene kadar pteside ablam geliyo gelirken onlarıda getircez eniştem gelirse fazla giremem nete inşallah sadece ablam gelir

canım bende kansızlık var daha bugün bir şırınga aldırdım kan aldırmamda biraz tehlikeli benim kan gurubum sıfır negatif bulunmayan kandan cuma gününe kadar yaptıramam doktorda yaptırma dedi hem hamileliğimde riskli benim galiba kan uyusmazlıgı var bizde

kızz dün gördüğüm rüyada altız doğurmuştum ama sadece 1tanesini deli gibi seviyodum
gökten 6bebek düştü
3 ayşeye:Saruboceq:
2 hatoya :Saruboceq:
1sibele :Saruboceq:
hehe

canım bende kansızlık var daha bugün bir şırınga aldırdım kan aldırmamda biraz tehlikeli benim kan gurubum sıfır negatif bulunmayan kandan cuma gününe kadar yaptıramam doktorda yaptırma dedi hem hamileliğimde riskli benim galiba kan uyusmazlıgı var bizde

benimkide 0- kız ben veririm sana =)) gerçi bendede olduğunu pek sanmıyorum başım dönüp duruyo zaten

inşallah bebem inşallah ama gerçekten kendimden hiçç umudum yok
eşim bugün gene gitmiş doktora ilaç yazdırcaktı doktor son kez test yapalım ona göre yazarız ilaç demiş 4gün perhiz vermiş fanfini için 3kere yaptırdı 3üde çok farklı çıktı bunun sonucuna göre hareket edicez artık
kızz adam varya aradım dedim kocacım böle böle yeni uyandım bişe yapamıyorum ayy bişe olmasın yoksa diyo dedim öle deme sora üzlüyorum tamam tamam diyo ama işte yaptırmıyo yavrum ya öle görünce daha çok üzülüyorum biliyomusun

canım ya inşallah hamilesindir rabbim yüzünüzü güldürsün adetine ne kadar var Şeniz

rabbim gönlümüze göre versin rabbim dualarımızı geri çevirme bu mübarek cuma gecesinin hürmetine inşallah hatocum hamiledir
kız ozman 8ine kadar nası dayancan
benim 5 şubat

rabbim gönlümüze göre versin rabbim dualarımızı geri çevirme bu mübarek cuma gecesinin hürmetine inşallah hatocum hamiledir
kız ozman 8ine kadar nası dayancan
benim 5 şubat

senin adet olma tarihinde kan testi yaptırabilirim canım dayanamıyorum ama mecburum doktor bekle dedi adetine yakın yaptır testi dedi

slm kızlar nasılsınız hatice yoksa sürprizmi var bize aaayyyyyyyyyyyyyyy

hato bazı topiklerde var bu kan değeri olan konular onlara baksana bi

canım baktım normalde 3 haftalık hamile görünüyorum ama çatlatma iğnesi oldum o değerlerimi yuksek çıkarabilirmiş.bir hafta oldu iğne yaptıralı bilmediğim için korkuyorum

X