Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

doğru diyosun kendini fazla strese koyma en azından yoksa bile adein düzenli gelir

evet canım zaten kafaya takmıyorumda size bi soruyum dedim yoksa dr umu arasammı
bu arada karnın büyümüş maşallah kaç aylık cinsiyeti nedir biliyorsun fazla takip edemediğim için kusura bakma

kızlar çıkmam lazım öptüm sizler k.i.b. oraysssss bizi habersiz koyma opuyorumnanaktan

evet canım zaten kafaya takmıyorumda size bi soruyum dedim yoksa dr umu arasammı
bu arada karnın büyümüş maşallah kaç aylık cinsiyeti nedir biliyorsun fazla takip edemediğim için kusura bakma

25+1 canım erkek cinsiyeti 6,ayıma 1 haftam var

kıslar bugün doktora gittim kan verdim yıne saat dört gibi alacağım inşallah yumurtlamısımdır dua edin bana

inş canım bugünde cuma dualarımız seninle canım
hayırlısıyla

allah razı olsun canım sizlerde benim dualarımdasınız
inşallah hamile kalırsam ayın dokuzunda belli olacak eşime en güzel sevgililer günü hediyesi olacak.çok i,stiyorum ya

allah razı olsun canım sizlerde benim dualarımdasınız
inşallah hamile kalırsam ayın dokuzunda belli olacak eşime en güzel sevgililer günü hediyesi olacak.çok i,stiyorum ya

cmrm Rabbim herşeyi gönlünce versin inş..en yakın zamanda sende yaşarsın bu güzel duyguyu..Allah'ım kimseyi mahrum bırakmasın inş. :Saruboceq:

cmrm Rabbim herşeyi gönlünce versin inş..en yakın zamanda sende yaşarsın bu güzel duyguyu..Allah'ım kimseyi mahrum bırakmasın inş. :Saruboceq:

amin canım inşallah rabbim isteyen herkese versin bu mübarek günler hürmetine :Saruboceq:

kıslar ya bu aralar çok duygusallastım ya hep ağlamak istiyorum.
eşime akşam eğer yumurtalarım çatlamadığını söylerse doktor bu ay kesin ben çatlıycam dedim.eşimle hayal kurduk akşam.başka eve taşınacağız çocuk odasıda olsun dedi eğer hamile kalırsan eve taşınmadan çocuğumuzun beşiğini odasına duvar kağıdını herseyini ayarlarız dedi konusurken ikimizde nasıl heyecanlandık yaa.rabbim kımsenın hayalini boşa çıkarmasın

canım bneim gerçekten çok iyi anlıyorum seni işallah o haberi alırsınız bu ayyy :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…