- 20 Mart 2009
- 5.905
- 38
hoşşşş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın canımmmmmmmmmmmm:1hug:
Sağol canım iyiyim sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamişlik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşşşş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın canımmmmmmmmmmmm:1hug:
hı demekki arada kaybolduğunda seni burda bulucazzburası benim ana vatanımmmmmm canım ilk göz ağrımmm
Allah yardımcınız olsun.Çoğumuz kiracıyız sanırım.Taşınmak bir dert yerleşmek bir dert.Düzgün semtte düzgün ev bulmak birde anlayışlı ev sahibi bulmak çok zor.Rabbim bize ve evi olmayan herkese başını sokacak hayırlı evler nasip etsin inş.
hoşgeldiniz
selma ,,megryanna.s.
hı demekki arada kaybolduğunda seni burda bulucazz
amin canım kiracılık çok zor hakkaten
kıslar merhaba hepinize hayırlı cumalar allah herkesin dualarını kabul eder rabbim inş herkesin kalbine gönlüne versin
Allah yardımcınız olsun.Çoğumuz kiracıyız sanırım.Taşınmak bir dert yerleşmek bir dert.Düzgün semtte düzgün ev bulmak birde anlayışlı ev sahibi bulmak çok zor.Rabbim bize ve evi olmayan herkese başını sokacak hayırlı evler nasip etsin inş.
taşınırsam çok fazla yorulmucam hemen karşı dairem herşeyin yeri belli dolapların içini mutfak falan yorar beni yoksa ev tertemiz kadın badana yaptırdı çıkıcam die ama ev sahibi kadının çıkmasını bekliyomuş parke ve çelik kapı için ay yeterki taşınayım kurtulaym bu adamdan yeni aldığı evin taksitlerini ödeyemesin
izmitte evim var 2ay olmuştu alalı buraya gönderdiler iş için kocamı Çok üzgünüm çoook
orayssssssssss hoŞ geldİn canım nasılsın
hb canım iyiyim sizler nasılsınız uzun zamandır sohbetinize katılamıyordum kısmet bu güneymiş yazılanları arada bir girip okuyorum ama burayı unuttuğumu zannetmeyin
ama kıslar bilgisi olan vardır belki
pazar günü adet olucam yani ayın 31 ama geçen hafta ve dün afedersiniz çamur renginde leke geldi ve kasıklarım arada bir sancı giriyor ve iğne batıyormuş gibi oluyor ve sırtım ağrıyor acaba bişimi vardı şüphelensemmi
ay canım işallah yerleşme kanamasıdır canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2010 uğurlu bir sene
evet canım öleymiş oğlak burçlular özellikle bende oğlak burcuyum hayırlısı bekliyorum bakalım herveslenmemeye çalışıyorum sonra kırmızı kartı görünce moralim bozulmasın diye
kiracılık zor çünkü istediğim hiç bişeyi yaptıramıyorum bu eve ama karşı dairede yaptırmak istediğim herşeyi yaptırmış adam