Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

burası benim ana vatanımmmmmm canım ilk göz ağrımmm
hı demekki arada kaybolduğunda seni burda bulucazz

amin canım kiracılık çok zor hakkaten

kıslar merhaba hepinize hayırlı cumalar allah herkesin dualarını kabul eder rabbim inş herkesin kalbine gönlüne versin

taşınırsam çok fazla yorulmucam hemen karşı dairem herşeyin yeri belli dolapların içini mutfak falan yorar beni yoksa ev tertemiz kadın badana yaptırdı çıkıcam die ama ev sahibi kadının çıkmasını bekliyomuş parke ve çelik kapı için ay yeterki taşınayım kurtulaym bu adamdan yeni aldığı evin taksitlerini ödeyemesin
izmitte evim var 2ay olmuştu alalı buraya gönderdiler iş için kocamı Çok üzgünüm çoook

kiracılık zor çünkü istediğim hiç bişeyi yaptıramıyorum bu eve ama karşı dairede yaptırmak istediğim herşeyi yaptırmış adam

hadi işallah biran önce çıkar sende geçersin mis gibi oh ben yardıma gelirim istersen ücret biraz yüksek ama

orayssssssssss hoŞ geldİn canım nasılsın

hb canım iyiyim sizler nasılsınız uzun zamandır sohbetinize katılamıyordum kısmet bu güneymiş yazılanları arada bir girip okuyorum ama burayı unuttuğumu zannetmeyin
ama kıslar bilgisi olan vardır belki
pazar günü adet olucam yani ayın 31 ama geçen hafta ve dün afedersiniz çamur renginde leke geldi ve kasıklarım arada bir sancı giriyor ve iğne batıyormuş gibi oluyor ve sırtım ağrıyor acaba bişimi vardı şüphelensemmi

ay canım işallah yerleşme kanamasıdır canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2010 uğurlu bir sene

ay canım işallah yerleşme kanamasıdır canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2010 uğurlu bir sene

evet canım öleymiş oğlak burçlular özellikle bende oğlak burcuyum hayırlısı bekliyorum bakalım herveslenmemeye çalışıyorum sonra kırmızı kartı görünce moralim bozulmasın diye

evet canım öleymiş oğlak burçlular özellikle bende oğlak burcuyum hayırlısı bekliyorum bakalım herveslenmemeye çalışıyorum sonra kırmızı kartı görünce moralim bozulmasın diye

doğru diyosun kendini fazla strese koyma en azından yoksa bile adein düzenli gelir

kiracılık zor çünkü istediğim hiç bişeyi yaptıramıyorum bu eve ama karşı dairede yaptırmak istediğim herşeyi yaptırmış adam

ay canım bende ev bulunca hemen çıkacağım evimden vicdansız ev sahibim kira aylık 400 ytl idi 600 ytl yaptı evim çokta büyük değil eşimde okadar vereceksek geniş eve çıkalım dedi merkezi yermişte ondan fiya yüksekmiş bu ev sahiplerinde hiç vicdan yok.askeri ücret alanlara allah yaredım etsin.kış günü nasıl olacak bilmiyorum.yıne sen karsı daireye tasınıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…