- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
sen kötü üşütmüşsün canım aman dikkat ertkasıklarım hala ağrıyo dün abartmıyorum enaz 50kere wcye gitttim wcden çıkıyorum pijamamı giyiyorum oturuyorum gene geliyo yoruldum dün wcye gitmekten
ama şuan sıcaktan patlıcam genede çıkarmıyorum üstümdeki hiç bişeyi
bu hafta gitmicektik izmite
ablam geçen hafta kar var die gelmedi çocuklarla haftaya gelirim demişti
şimdi gitmessek ağzından kurtulamam
ama bugün burdayım yarın akşam gitcekmişiz çalışcakmış kocam
şuan tek düşüncem karşı dairedeki kadın taşıncakmı
taşınırsa ben geçicem otarafa tokiden ev almışlar teslim edilmiş ama ne zmanlar gitcekler bilmem muhabbetimizde yok soramıyorum kadına
plan aynıda onun tarafı hem ön tarafı görüyo hem arkayı gerçi asıl manzara arkada ama ben ön tarafıda görmek istiyorum 2taraftan güneş alıyo ben 1taraftan
artı onun girişte ev sahibi süper dolap yaptırmış koca bi boşluk var aynı mobilyadan ayakkabılık yaptırmış balkonu kapalı
bizim dallama bişe yaptırmamış balkon ben geldiğimde kuş yuvasıydı ooo nasıl anlatsam ciflerle çamaşır sularıyla 1senede zor arındırdım kapıyı açamıyodum adam banane diyodu ya karşı tarafta 400 burasıda 400 benden önce ev sahibi oturuyomuş burda sezen varyaa mutfaktaki pisliği sana anlatamam
izmitten gelip 1gün içinde ev bulmamız gerktiği için mecbur tutmuştuk ozman
Herkese günaydınnnnnnnnnnnn ...........
tünaydın kızlarr
sezen yakaladım seni alsanaalsanasmile
plan aynıda onun tarafı hem ön tarafı görüyo hem arkayı gerçi asıl manzara arkada ama ben ön tarafıda görmek istiyorum 2taraftan güneş alıyo ben 1taraftan
artı onun girişte ev sahibi süper dolap yaptırmış koca bi boşluk var aynı mobilyadan ayakkabılık yaptırmış balkonu kapalı
bizim dallama bişe yaptırmamış balkon ben geldiğimde kuş yuvasıydı ooo nasıl anlatsam ciflerle çamaşır sularıyla 1senede zor arındırdım kapıyı açamıyodum adam banane diyodu ya karşı tarafta 400 burasıda 400 benden önce ev sahibi oturuyomuş burda sezen varyaa mutfaktaki pisliği sana anlatamam
izmitten gelip 1gün içinde ev bulmamız gerktiği için mecbur tutmuştuk ozman