Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ayy bu rüyalar beni deli edecek
gene bebek görüdm ama nasıı seviyodum kızlar nası seviyodum yaa çok tatlısın annem yavrum benim die erkek bebek kapkara boncuk gibi gözler o ağız burun biblo gibi
işin komik tarafı altız delikafaduldendoğrumuşum nasıl sığmışsa bu vucuduma rüyanın saçmalığı işte ama diğer 5tane yi es geçip hep bitanesi seviyodum

diğer rüyam kimseye nasip olmadı yakın çevremdende almadım haber çalışın bayanlar çalışınnnn

kasıklarım hala ağrıyo dün abartmıyorum enaz 50kere wcye gitttim wcden çıkıyorum pijamamı giyiyorum oturuyorum gene geliyo yoruldum dün wcye gitmekten

ama şuan sıcaktan patlıcam genede çıkarmıyorum üstümdeki hiç bişeyi
bu hafta gitmicektik izmite
ablam geçen hafta kar var die gelmedi çocuklarla haftaya gelirim demişti
şimdi gitmessek ağzından kurtulamam
ama bugün burdayım yarın akşam gitcekmişiz çalışcakmış kocam

kasıklarım hala ağrıyo dün abartmıyorum enaz 50kere wcye gitttim wcden çıkıyorum pijamamı giyiyorum oturuyorum gene geliyo yoruldum dün wcye gitmekten
sen kötü üşütmüşsün canım aman dikkat ert
ama şuan sıcaktan patlıcam genede çıkarmıyorum üstümdeki hiç bişeyi
bu hafta gitmicektik izmite
ablam geçen hafta kar var die gelmedi çocuklarla haftaya gelirim demişti
şimdi gitmessek ağzından kurtulamam
ama bugün burdayım yarın akşam gitcekmişiz çalışcakmış kocam

olsun sıcağın zararı yok çıkarma bence busoğukta poponu kır otur evinde zaten hastayım diyosun canını düşün

rüyalardan hiç anlamam yorum yok canım kusura bakma:asigim:

şuan tek düşüncem karşı dairedeki kadın taşıncakmı
taşınırsa ben geçicem otarafa tokiden ev almışlar teslim edilmiş ama ne zmanlar gitcekler bilmem muhabbetimizde yok soramıyorum kadına

şuan tek düşüncem karşı dairedeki kadın taşıncakmı
taşınırsa ben geçicem otarafa tokiden ev almışlar teslim edilmiş ama ne zmanlar gitcekler bilmem muhabbetimizde yok soramıyorum kadına

niye kız aynı plan sonuçta ev sahibimi problemli

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, bircan

plan aynıda onun tarafı hem ön tarafı görüyo hem arkayı gerçi asıl manzara arkada ama ben ön tarafıda görmek istiyorum 2taraftan güneş alıyo ben 1taraftan
artı onun girişte ev sahibi süper dolap yaptırmış koca bi boşluk var aynı mobilyadan ayakkabılık yaptırmış balkonu kapalı
bizim dallama bişe yaptırmamış balkon ben geldiğimde kuş yuvasıydı ooo nasıl anlatsam ciflerle çamaşır sularıyla 1senede zor arındırdım kapıyı açamıyodum adam banane diyodu ya karşı tarafta 400 burasıda 400 benden önce ev sahibi oturuyomuş burda sezen varyaa mutfaktaki pisliği sana anlatamam
izmitten gelip 1gün içinde ev bulmamız gerktiği için mecbur tutmuştuk ozman

plan aynıda onun tarafı hem ön tarafı görüyo hem arkayı gerçi asıl manzara arkada ama ben ön tarafıda görmek istiyorum 2taraftan güneş alıyo ben 1taraftan
artı onun girişte ev sahibi süper dolap yaptırmış koca bi boşluk var aynı mobilyadan ayakkabılık yaptırmış balkonu kapalı
bizim dallama bişe yaptırmamış balkon ben geldiğimde kuş yuvasıydı ooo nasıl anlatsam ciflerle çamaşır sularıyla 1senede zor arındırdım kapıyı açamıyodum adam banane diyodu ya karşı tarafta 400 burasıda 400 benden önce ev sahibi oturuyomuş burda sezen varyaa mutfaktaki pisliği sana anlatamam

o zaman çık derim valla bak daha sağlıklı güneş iyi alıyo dolapları var bence kaçırma kadınada bir sor bence eğer çıkacaklarsa ev sahibiyle konuş o çıkınca hemen sen tut

neymiş kadın çalışıyomuş ben bisürü çalışan kadın gördüm mutfakta ocağın etrafı o aspiratör akannehirakannehir gerçi artık temizledik ama
kocama diyorum burdan çıkarsak en çok yaptığım once temizliğe acırım adam badana bile yapmadı ister yaptır ister yaptırma ben ödemem dedi yaptırmak istediğiniz bişe varsa bana hiç sölemeyin yaptır giderken sökersin demişti

Allah yardımcınız olsun.Çoğumuz kiracıyız sanırım.Taşınmak bir dert yerleşmek bir dert.Düzgün semtte düzgün ev bulmak birde anlayışlı ev sahibi bulmak çok zor.Rabbim bize ve evi olmayan herkese başını sokacak hayırlı evler nasip etsin inş.

X