Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

Ya fotolarını Çekıcam evınde ondan temızlıyorum gÖzden Çıkardım satıcammmmmmm offff evım Çok gÜzel ama yerını beĞenmıyorum tekerlek taktırıp gıdıcammmmmmmmmm

umut listesinden çıkma nasip olacakmı acaba bana yoksa hep ordamı kalacağım 22 sırada takıldım kaldım mafoldumben

cmrm+, elif..timureren, johnnybravo+, mavi_qozlu+, ozbek83+, papatya0+, sirrinenur, xaysex+

ıYı SOHPETLER KIZLAR ACIKTIM SONRA GELıRıM BULURMUYUM SıZLERı BıLMEM AMA KENDıNıZE ıYı BAKINNNNNNN DUALARIM SıZLERLE

pis diyenleri tut kollarından temizlet demek olmuyo de kolaysa yapsınlar sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

he valla yaa sıkıysa kendileri yapsınlarr

ilahi maviş ne diyim ben sana başka zaman olsa canın istemez de işte olacak canım öyle şeyler olur hamilelikte:CüvCüv::roflol::roflol:

yaa işte oda kötü canım hamile olup canın bişi isteyince alan var alamayan var canım o bakımdan kötü bide mevsimi deilse bazı seylerin o zaman hepten zor canım allahım inş böle zor durumlarda kalmam

Kasıklarım aĞrıdı ya keŞke yapmasaydım adetıme 7gÜn kaldı off neyse varsa allah korusun ya

Ya fotolarını Çekİcam evİnde ondan temİzlİyorum gÖzden Çıkardım satıcammmmmmm offff evİm Çok gÜzel ama yerİnİ beĞenmİyorum tekerlek taktırıp gİdİcammmmmmmmmm

ilahi haksever beni güldürdün allahta seni güldürsün kızz tekerlekmi takıcan bidee :roflol:

cmrm+, elif..timureren, johnnybravo+, mavi_qozlu+, ozbek83+, papatya0+, sirrinenur, xaysex+

İYİ SOHPETLER KIZLAR ACIKTIM SONRA GELİRİM BULURMUYUM SİZLERİ BİLMEM AMA KENDİNİZE İYİ BAKINNNNNNN DUALARIM SİZLERLE

tatlım afiyet olsun ben burdayım şimdilik en geç 4 bucukta çıkıcamm yede gel hadi

:dance:benneyaptımki:dance::dance::dance:masallah bu gun b:dance::dance::dance::dance:urda ne cok kisi var

İYİ SOHPETLER KIZLAR ACIKTIM SONRA GELİRİM BULURMUYUM SİZLERİ BİLMEM AMA KENDİNİZE İYİ BAKINNNNNNN DUALARIM SİZLERLE

afiyet olsun canım sonra görüşmek üzere öptüldün zemuszemus

bende kaçtım kızlar yemek hazırlıcam birazdan öpüldünüz a.e.o

X