Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

o pastalar yapılmış afiyet olsun bi dilimde bana ama meyveliyse kakoluyu çukalatalıyı sevmemmmmmmmmmmm ıggggggggg

diyomya bu daha ilk dur bakalım daha neler isticemm ayy bulamayacagı bir şey istemeyimde oğlu olacakyaa adamm uçtuuu resmen hastanede çıkışta kayınpedere söledi hemen dur diyom daha erkenn yok sölicem dedi hani erken öğrendiğimiz için belki kesin deildir dedim ama dinlermi bizim adamm aldırtacam canım ondanmı cekincemmm

aldır kız aldır valla alsınlar canları isteyince alsınlar sende gece filan aşermede adam nerde bulacak heryer kapalı olur gecenin bi saatinde:roflol::roflol:

kızlarr bu soğukta ne balkonuu benim balkon kar dolu valla çıkıpta bi kova su dökmeye üşeniyom ben çabuk hasta olurum aman deyim yapmıyom valla bişi kimsede kusuruma bakmasın varsın pis karı desinler bana oğluşum önemlimi işlerden

diyomya bu daha ilk dur bakalım daha neler isticemm ayy bulamayacagı bir şey istemeyimde oğlu olacakyaa adamm uçtuuu resmen hastanede çıkışta kayınpedere söledi hemen dur diyom daha erkenn yok sölicem dedi hani erken öğrendiğimiz için belki kesin deildir dedim ama dinlermi bizim adamm aldırtacam canım ondanmı cekincemmm

kız erkekler hep böyle ya valla eşim birini görürse bilmiyoki nasıl söylesem benim oğlum geliyo diye neler neler yapıyo gülme krizine giriyorum adeta

aldır kız aldır valla alsınlar canları isteyince alsınlar sende gece filan aşermede adam nerde bulacak heryer kapalı olur gecenin bi saatinde:roflol::roflol:

ayy bacı ondan korkuyomm valla bi gece canım nası çekiyo adını sölemeyim ekmek arası deyim sadece ne oldugunu boşverr sabaha kadar uyku girmedi gözüme anamm öle canım istediki ertesi gün dısarı çıktıkta öle aldım

kızlar siz yazışın ama çok yazışman ben unutma beniya biraz bakayım yavuzun annesi nazan ölmüştü dün gidiyom gelirim

mutluyum canım kızımın ismi emina değil emine canım bir harf yanlış olmuş
düzeltirsen sevinirim canım

kızlarr bu soğukta ne balkonuu benim balkon kar dolu valla çıkıpta bi kova su dökmeye üşeniyom ben çabuk hasta olurum aman deyim yapmıyom valla bişi kimsede kusuruma bakmasın varsın pis karı desinler bana oğluşum önemlimi işlerden

pis diyenleri tut kollarından temizlet demek olmuyo de kolaysa yapsınlar sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ben hamile kalsam bizimkide yanar valla ama benim kociş şimdide alır allah razı olsun ama evde bi bardağın yerini bilem değiştirmez bütün işleri ona yaptırcamsengözlerimebaksanab ama bizim akıllı hemen annesini kardeşini çarır iş yapmaya oh 4bacamıda uzatırım emir yağdırırım herkeze ohh ohhhh

valla canım bişeyler istiyo mutfağa giirp bişeyler hazırlayayım diyorum ama

ayy bacı ondan korkuyomm valla bi gece canım nası çekiyo adını sölemeyim ekmek arası deyim sadece ne oldugunu boşverr sabaha kadar uyku girmedi gözüme anamm öle canım istediki ertesi gün dısarı çıktıkta öle aldım

ilahi maviş ne diyim ben sana başka zaman olsa canın istemez de işte olacak canım öyle şeyler olur hamilelikte:CüvCüv::roflol::roflol:

kız erkekler hep böyle ya valla eşim birini görürse bilmiyoki nasıl söylesem benim oğlum geliyo diye neler neler yapıyo gülme krizine giriyorum adeta

evet yaa çok komik oluyolarr yol boyunca gülmekten yürüyemedim ben oda diyo yeter bu kadar güldüğün çocugu sıkacaksın diyor ayy hepten koptum orda hani gülünce karnını sıkıyosun ya ondan öle dedi :roflol:

ayy valla azcık su dökcektim tutamadım kendimi ben bi başladım mı deli kARI GB TEMıZLıĞE DURAMIYORUM ŞUANDA BALKONUMA BAL DÖKÜP YALICAM O KADAR YANı KOMBıYı BıLEM YALADIM YUTTUM sengözlerimebaksanab alkisalkisalkis alkisalkisalkis delikafadulden

iş yaptırma konusunda ben şanslıyım eşim işte yapar yemekte çokta titizdir bana demeden kendi yapar.balkonu kendi yıkıyo hep üşütmeyim diye.hamile kalınca ooo yaşadım ben şakkıdı şakkıdı şakkıdı

[HAMİLELERİMİZ CİCİ ANNELERİMİZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.okyanus84:__________________________________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:______________________________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: _______________________________KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:______________________________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:______________________________________ KIZ _____________28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: __________________________________ KIZ________________________________ Berra Zeynep
7.hlymms:____________________________________ ERKEK ___________ doğum haberi bekleniyo
8.sevgii:) _____________________________________ERKEK ___________ doğum heberi bekleniyo
9.sessizdeniz: ________________________________ ERKEK VE KIZ ____ doğum haberi bekleniyo
10.yaren35:__________________________________ ERKEK ___________ doğum yaptı
11.benbilirim: ______________ 1 NİSAN __________ ERKEK ___________doğum yaptı
12.muhasebe22 : __________ 2 NİSAN ____________ERKEK ___________doğum haberi bekleniyo
13.ESCALES: _____________ 5 NİSAN ___________ ERKEK __________ doğum haberi bekleniyo
14.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo
15.chen :__________________ 5 MAYIS ___________ ERKEK __________
16.yeb2004: ______________ 12 MAYIS ___________ ERKEK __________
17.limonnnnn: _____________15 MAYIS ___________ KIZ _____________
18.firdevs2006: _____________6 MAYIS ___________ ERKEK __________
19.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS ___________
20.burcinn: _______________ 28 MAYIS ___________ ERKEK VE KIZ ___
21.megryann : _____________ 7 HAZİRAN _________ KIZ ______________
22.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
24.BEBEGIMIZ: ____________23 TEMMUZ _________
25.ummahan_d : ___________ 25 TEMMUZ _________
26.k.a.y.r.a. : _____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ
27.mutluyum1111 : _________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
28.acrinsu : _______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK
29.dezy : _________________ 12 AĞUSTOS
30.sirrinenur : _____________ 14 AĞUSTOS___________KIZ ____________EMİNE
31.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS
32.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL
33.huzeyfe:________________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK
34.abyosun:_______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
35.sinemis84:_______________20 EYLÜL __________ERKEK
36.ozbek83:________________ 22 EYLÜL
37.olcayelis:_______________
38.gize:____________________15 EKİM ____________
39.sumos23:________________19EKİM_____________
40.mavı_gozlü_______________22 EKİM ____________
41.papatya0________________ 30 KASIM ___________
42:mopsy___________________02 ARALIK___________
43:aysen________________________________________:t eytey:
44:tuugbaa_29 ___________________________________

UMUT LİSTESİ

1.divinity:KK43: vildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.haksever:
8.orays
9.sulezehra:
10.rufeyde serra
11:&ayla&:
12.bilgen35:
13.dyd
14.marbley
15.bahçem
16.elchin.
17.vale14 (osmaniye 80)
18,bitte
19.mercanayse
21.gelevera
22.cmrm:
23.asimira
24.xaysex
25.bels41
36.azra2
27.umutlu16
28:isolde
29:eleyna
30:rozalin
aklinialirimsmile

benim kocişte kız istiyodu nasip oldu kayınvalidem biz evlenmeden vefat etmiş o yüzden kızımın ismini emine koyacağız

X