Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyomya bu daha ilk dur bakalım daha neler isticemm ayy bulamayacagı bir şey istemeyimde oğlu olacakyaa adamm uçtuuu resmen hastanede çıkışta kayınpedere söledi hemen dur diyom daha erkenn yok sölicem dedi hani erken öğrendiğimiz için belki kesin deildir dedim ama dinlermi bizim adamm aldırtacam canım ondanmı cekincemmm
nasılsın cmr(hatice)
diyomya bu daha ilk dur bakalım daha neler isticemm ayy bulamayacagı bir şey istemeyimde oğlu olacakyaa adamm uçtuuu resmen hastanede çıkışta kayınpedere söledi hemen dur diyom daha erkenn yok sölicem dedi hani erken öğrendiğimiz için belki kesin deildir dedim ama dinlermi bizim adamm aldırtacam canım ondanmı cekincemmm
çok şükür iyiyim canım bomba gibiyim sen nasılsın bayanssulusmile bayanssulusmile
aldır kız aldır valla alsınlar canları isteyince alsınlar sende gece filan aşermede adam nerde bulacak heryer kapalı olur gecenin bi saatinde:roflol::roflol:
kızlarr bu soğukta ne balkonuu benim balkon kar dolu valla çıkıpta bi kova su dökmeye üşeniyom ben çabuk hasta olurum aman deyim yapmıyom valla bişi kimsede kusuruma bakmasın varsın pis karı desinler bana oğluşum önemlimi işlerden
ayy bacı ondan korkuyomm valla bi gece canım nası çekiyo adını sölemeyim ekmek arası deyim sadece ne oldugunu boşverr sabaha kadar uyku girmedi gözüme anamm öle canım istediki ertesi gün dısarı çıktıkta öle aldım
mutluyum canım kızımın ismi emina değil emine canım bir harf yanlış olmuş
düzeltirsen sevinirim canım
kız erkekler hep böyle ya valla eşim birini görürse bilmiyoki nasıl söylesem benim oğlum geliyo diye neler neler yapıyo gülme krizine giriyorum adeta