Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

canım benim seni çok tutmayayım yorgunsundur belki yatmak istersin gene görüşürüz kendine dikkat et cici annecim

Allah doğumda yardımcın olsun umarrım korktuğun gibi olmaz çok rahat geçirirsin.Bebek odanı hazırladınmı

saolasın canım benim allah razı olsun aminnnnnnn inşallah

yok bu ev benim deil doğumdan birkaç ay sonra kendi evime çıkıcam kısmetse o yüzden buraya boşuna masraf etmek istemedim şimdi sadece bambu sepetler varya ondan almayı düşünüyorum kısmet bakalım

hayırlı akşamlar kıslar nasılsınız zulu sinemciğim cicilerim

gunaydın ama kımseler yok olsunkaydirigubbakcemile3 ben peşin pşin söleyımpek gelemıom braya kızlar pc arıza yapıo zaten bunu sepetlicez yakında bı sure hıç gırmeye bılırım pc deişicek o arada pcsız kalacam bilmiyorumkismileama napalım bebişe örguler oruom meşgul olrum zaten herkese ii hafta sonlarıııııııııııııııbayanssulusmile

günaydın elif cimi sen çalışıyonmu kız ah ah canım ah

bugün iyi çok şükür ya elif kusuruma bakma bi tanem senle otorup bi konuşamadık elitim çağırıyor pazara çarşıya çıkalım die biraz uzak pazar yeri burda

bugün iyi çok şükür ya elif kusuruma bakma bi tanem senle otorup bi konuşamadık elitim çağırıyor pazara çarşıya çıkalım die biraz uzak pazar yeri burda

ne kusuru cnm bende işlere gömülürüm zaten şimdi benim içinde gez ayşecim:) hadi kendine iyi bak öptüm opuyorumnanaktan

ne kusuru cnm bende işlere gömülürüm zaten şimdi benim içinde gez ayşecim:) hadi kendine iyi bak öptüm opuyorumnanaktan

ayy valla sorma bi aydır bunalmışıtım şöyle temiz bi hava alım içime çeke çeke gerçi bizim burdada soba yakıyoz ya temiz hvayı narden alacaksam bi is isi kokuyor sobalar gezerim canım ne demek şimcik çıkcam daha ilacımı içcem senide öptümmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizkaydirigubbakcemilegel senide gezdirim gelllllkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım hafta sonu malum
ben şuan hamileyim ve bende böyle oluyodu
bu yumurta çatlamasıyla ilgili konular arastır vardır bu sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…