Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

sezencim kusura bakma bende o kadar çok bekledim ki biri gelir diye kimse gelmeyince daldım geçmişe:)iyiyim cnm sen nasılsın...benim bugün sancılarım var nedense alttan yukarıya doğru sanırım biraz daha büyoruz..

elif ciğim nasılsın tatlım ben iyiyim evet ya bi türlü oturup dertleşemeik canım ya neyse ama ben bakıp çıkıyorum canım
sen nasılsın bebeğin nasıl tatlım bende aslanpençesi ve çivanperçemi içiyom kuzum inşallah bu vesile olur meleğime ama şimdi dehşet adet oluyorum ben ya

elifin işi var galiba bende gidim ya öptüm seni elif diğer kızlar hepinizi öptümmmmm

aman cnm dikkat et.belki sana iyi gelmez o içtiklerin.yan etkisi olmazsın.inş. cnm çabaların boşa çıkmazda Allah'ın izni ile tez saatte kavuşursun meleğine..bende iyiyim sanırım bugün çok sancılarım var kasıklarıma iğneler batıyor sanki..umarım uzun sürmez..senin içinde dua edicem cnm..

slm.bende anne olmayı isteyip daha bu duyguyu tadamayanlardanım aranıza yeni katıldım.

sayılır.9aydır bekliyorum.pko ve prolaktin yüksekliği.eşimle evlendiğimizden beri istiyoruz çocuk.ama daha nasip olmadı

inşallah canım.insanın canını en çok tanımadığı insanların dahi"hadi yok mu daha çocuk" diye sormaları sıkıyo...senağlama

elimizden bişey gelmiyo ki zaten...allah istemeyince tırnağının ucu bile olmuyo.rabbim görsün halimizi.biran evvel tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

elimizden bişey gelmiyo ki zaten...allah istemeyince tırnağının ucu bile olmuyo.rabbim görsün halimizi.biran evvel tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…