Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

:lepi::lepi::lepi:

05/ 03/ 2010 CUMA

SAAT: 18:30

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: ________ KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:________________ KIZ _____________28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ________________________________ BERRA ZEYNEP
7.hlymms:______________ ERKEK ___________
8.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
9.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:_____________ ERKEK ___________________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ___________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK __________
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT __________MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: ____________ ERKEK __________
18.limonnnnn: ___________ KIZ _____________
19.nilaykisir: ______________________________
20.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ _____ 15 ŞUBAT________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.megryann : _____________ 7 HAZİRAN _________ KIZ ______________
2.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
3.BEBEGIMIZ: ___________ 23 TEMMUZ _________
4.k.a.y.r.a. : _____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ _________________________ ZEYNEP
5.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
6.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
7.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
8.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________ KIZ __________________________ EMİNE CEYLİN
9.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
10.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
11.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK _____________________ AHMET YASİR
12.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
13.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
14.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
15.gize:__________________15 EKİM ____________
16.sumos23:_____________ 19EKİM_____________ KIZ ___________________________
17.mavı_gozlü____________ 22 EKİM ____________ ERKEK _______________________
18.elif..timureren _________ 22 EKİM
19.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
20:mopsy_______________ 2 ARALIK___________
21.cmrm _______________ 9 OCAK:teytey::teytey::teytey:
22.johnnybravo __________ 9 OCAK :teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity:KK43: vildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.orays
8.sulezehra:
9.rufeyde serra
10:&ayla&:
11.bilgen35:
12.dyd
13.marbley
14.bahçem
15.elchin.
16.vale14 (osmaniye 80)
17,bitte
18.mercanayse
19.gelevera
20.asimira
21.xaysex
22.azra2
23.umutlu16
24:isolde
25:eleyna
26:rozalin
27.sekerkiz67
28.zulu
29.vildan1
30.haksever
31.emenne

KIZLAR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM[/QUOTE][/QUOTE]

Selam canlarım .bugÜn mercanaysenın yanına gıttım.sÜprız yaptım ona. sızlere Çok selamı var hepınızı Çok ÖzlemıŞ.
Yenı bır ıŞe gırmıŞ.ama ınternet baĞlantısı sadece ıŞ ıÇın var o yÜzden gıremıyor topıĞe.ve msn adresı de haclenmıŞ yenı msn alıp tekrar gırecek.ama Şu an deĞıl.
Hepınıze ÖpÜcÜkler yolladı.Çok Şeker Çok tatlı bır bayan .doruka da ayakkabı aldırmıŞ hedıye olarak. .kıyamam Çok ta dÜŞÜncelı.sızlerın yerınede kocaman ÖptÜm onu.ınŞallah yakında gelır aramıza.

saolasın cicim çok şükür iyiyiz ikimizde evet kimse gelmemiş sen nasılsın şekerim

bugünler biraz melankoliğim niyeyse kendime gelemiyorum aslında iyi bir tatile ihtiyacım var

bugünler biraz melankoliğim niyeyse kendime gelemiyorum aslında iyi bir tatile ihtiyacım var

hımmmm bazen oluyor be canım öle özellikle ben bu aralar hep aglıyorum aglıyoru hiç keyfim yok :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bazen çok yoğun çalışmaktan bunalıyorum işte böyle aslında o yüzden de uzun zamandır topiğe takılmıyordum insanların canını sıkmayayım diye umarım senide sıkmadım

bazen çok yoğun çalışmaktan bunalıyorum işte böyle aslında o yüzden de uzun zamandır topiğe takılmıyordum insanların canını sıkmayayım diye umarım senide sıkmadım

nedemek cicim olurmu öle şey bazen paylaşmak rahatlatır insanı ŞenizŞenizŞeniz

4 ay önce babamı kaybetmiştim bugünler onu çok özlüyorum oda beni mutsuz ediyor.ne bileyim birsürü sebep var sayacak olsam.Ama bazen dediğin gibi olup geçiyor işte

neyse seninde fazla kalmamış doğuma ne hissediyorsun heyecanlımısın oğlunla tanışmaya

şuan netten ney taksimi dinliyorum tasavvuf müziği beni çok dinlendiriyor ve sakinleştiriyor.Sanada tavsiye ederim

şuan netten ney taksimi dinliyorum tasavvuf müziği beni çok dinlendiriyor ve sakinleştiriyor.Sanada tavsiye ederim

haklısın ama bu aralar canım ne bişey dinlemek nede bişey yapmak istiyor ama ara ara tasavvuf dinlerim bende gerçekten ruhunu arındırıyor insanın

Allah doğumda yardımcın olsun umarrım korktuğun gibi olmaz çok rahat geçirirsin.Bebek odanı hazırladınmı

Ben en çok şu ilk bebeklikteki küçük beşikler varya onlara bayılıyorum.Sırf onun için doğurucam valla

X