Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

KIZLAR MEGRYAN ARKADAŞIMIZ DÜN SEZERYANLA MıNıĞıNı GETıRMıŞ DÜNYAYA ıKıSıNıN DURUMUDA ıYıYMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :lepi:

ay ne güzellllllllllllllll rabbim sağlıkla kurtarmışşşşşşşşşşşşşşşşş :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ay ne güzellllllllllllllll rabbim sağlıkla kurtarmışşşşşşşşşşşşşşşşş :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

EVET CANIM BAKTIM DÜN GİRMEDİ MART ANNELERİ TOPİĞİNİ OKUDUM ORDAN ÖĞRENDİM HEP NORMAL İSTEDİ AMA SEZERYAN OLMUŞ ŞAŞIRDIM
AMA SAĞLIKLILAR YA GERİSİ BOŞ :lepi::lepi::lepi:

çok kötüyüm kıslar bogazlarım çok agrıyooooooooooooooooooooooooooooo yaaaaaaaaa

merhaba kızlar nasılsınız sinemis geçmiş olsun canım dikkat et kendine
mutluyum sen nasılsın canım
megryanı da tebrik ediyorum rabbim analı babalı büyütsün inşallah hamişler darısı sizin başınıza amin

ne güzel bir haber bu sezencim..Allah analı babalı büyütsün inş.megryan a Rabbim tez saatte şifa versin inş. ayyyy ne güzel yaaa :):):)darısı tüm hamişlerimize banada:)

ne mutlu megryana sağlıklarının yerinde olmasına sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşallah
allah'ım bizlerede göstersin o günleri hayırlısıyla

selam kızlar..
megrayna çok sevindim allah ömür versin evladına...

herkese selam dicem ama yine boş boş boş topikkkkkkkkk nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…