Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

Hadi kimse yok i. geceler k.i.b.

kızlar günaynıdın
nasılsısınz benden başka kimseler yok zatende neyse kızlar ben 5 gnüdrü azda olsa adet oluyorum ama dün halamın gelini bana aslan pençesi ve çivan perçemi verdi şu an öyle bi oluyrki ama inşallah faydasını göcem 4 aydır vucüdüm mahfolumuştu nese :hulya:gidim biraz örüm az kaldı kızlar düşünün 529 motiften 205 kaldı kaynanam hasta olmasa da biterdi şimdiye hepinizi öptümmmmmmmmmm:hulya::hulya:

allah allah şu saat oldu ne sezen var ne elif var nie gelmiyonuzzzzz:eek:klava::eek:klava:kızlarrrrrrrrrrrrr:eek:klava::eek:klava:

günaydın güzeller nasılsınız cumanız mübarek olsun dualarınızda benide unutmayın emi:))
rabbim tez zamand hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamişlerimizide kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin amiiin

günaydın kızlarrrr...cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun.Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin inş...

selam kıslar cumanız mübarek dualarınız kabul olur inşallah :Saruboceq:

kıslar sonra görüşürüz midem çok kötü yatım biraz

selam kızlarrrrr

herkesın cuması mÜbarek olsunnn rabbım hepınızın dualarını kabul eylesınnn...Şu mÜbarek gÜndee herkesın gÖnlÜne gÖre vrsınn.....amınnnnnnnnnnn

X