- 15 Nisan 2009
- 1.976
- 0
kayra benimde kanım düşüktü günde 2 kere kan hapı alıyodum bol bol pekmez suladım içtim şimdi hapı teke düşürdüm çok şükür
bende bugün başladım cnm toparlanırız ama hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayra benimde kanım düşüktü günde 2 kere kan hapı alıyodum bol bol pekmez suladım içtim şimdi hapı teke düşürdüm çok şükür
[ı]bende geceleri artık uyuyamıyorum doktor solda yat diyo ama ben sağda ve sıırt üstü yatıyorum ve o yüzden hep korkuadayım bide bel ağrım çoğaldı[/ı]
[ı][sıze="2"]aynısı ben bazen sırt üstü dönüyorum eşim tetikte çeviriyo hemen beni soluma sağolsun
yüz üstü yatmak sakıncalıymış cnm ya kordonu boynuna dolanırmış dr dedi bana özellikle şimdi yeri dar o yüzden hep yan ya dedi[/sıze][/ı]
slm kızlar nasılsınız uzuuuuuuuuun zamandır ilk defa 11.30da kalktım
sibel canım ben yumurtayı yemiyorum yiyemiyorum.iyi yiyosun canım sen eşim soruyo yedinmi diye bende evet diyorum yalan söylüyorum ama yoksa herseyden midem bulanacak
bizde iyiyiz canım benimki güya geç döllenme olmuştu o yüzden geriden geliyodu şimdiki doktorum gayet normal adet tarihinle uyumlu o yüzden canımhuzeyfe çok şükür iyiyim bebeşimde iyi sen nasılsın meleğin nasıl bu arada nıye erken doğum yapacaksınız
slm kızlar bu arada huzeyfe ne güzel bende 10 gün erke kavuşucam kızıma 4 mayıs kader günümüz
cmr tebrik ederim gülüm azmettin rabbim boş çıkarmadı dualarını
kıslar sabahları bulantımla birlikte acı su geliyo ağzımdan bu normalmi
huzeyfe canım benim doktorumda bana bir hafta geri olabilir demişti.doktorumu değiştirdim yarın yeni gideceğim doktorum ne diycek bilmiyorum inşallah geri değildir.ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım nasıl geç dölleme oldu benimki anlamadım
canım onu ben çok yaşadım aç karınla safra çıkarma boğazım yanıyodu remen o yüzden yatağının başına çubuk kreker koy kalktığında hemen atıştır
çubuk krakeri pek sevmem ama bundan sonra bende yatağımın başına bir paket koyayım
sevmiyosan leblebi diyecem ama oda kilo yapıyo