Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

günaydın kızlar mutluyum çok sevindim demek sende benim gibi 10 gün daha erken doğurucan
bende çooooooooookkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ıYıYıZ CNM kanım biraz düşüyo benimde doğal yollardan alıyorum işte pekmez falan
bide hamilelikten sebep kolesterol ama doğumdan sonra geçer dedi dr um

hoş geldin nasılsın dün anlattığın hikayeyi okurken gözlerim yerinden çıkacaktı aman allahım neymiş sevgilisine hediye verecekmiş
günaydın kızlar mutluyum çok sevindim demek sende benim gibi 10 gün daha erken doğurucan
bende çooooooooookkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bakalım sağlıkla gelsinde doktor en geç mayıs 6 dedi

huzeyfe çok şükür iyiyim bebeşimde iyi sen nasılsın meleğin nasıl bu arada nıye erken doğum yapacaksınız

slm kızlar bu arada huzeyfe ne güzel bende 10 gün erke kavuşucam kızıma 4 mayıs kader günümüz
cmr tebrik ederim gülüm azmettin rabbim boş çıkarmadı dualarını

mutluyum canım evet kadın anlatırken benim dahi elim ayağım titredi ikiz bebekleride okadar tatlıkı ben çok korktum inşallah doğum yaptıktan sonra bebeğimi kendi odamdan ayırmıycam

kayra çok saol allah razı olsun ağladım kaç ay burda sonunda rabbim dualarımı kabul etti.ya nıye erken doğum yapacaksınız anlamadım

kan ilacı kullan mıyomusun
bide bol bol ıspanak ye

kullanıyorum cnm ama ben evlenmeden öncede çok kullandığım için bağışık vücudumla o yüzden dr farklı ilaç vermedi şişirmeyelim ilaçla vucudu dedi pekmez içiyorum üzüm felan ama çok iyiyiz rabbime şükür artık uyutmuyo geceleri karın ağrım oluyo sendede varmı

kayra benimde kanım düşüktü günde 2 kere kan hapı alıyodum bol bol pekmez suladım içtim şimdi hapı teke düşürdüm çok şükür

[ı]slm kızlar bu arada huzeyfe ne güzel bende 10 gün erke kavuşucam kızıma 4 mayıs kader günümüz
cmr tebrik ederim gülüm azmettin rabbim boş çıkarmadı dualarını[/ı]

canım benimde normalde 14 mayıstı bebek 2 hafta önde gidiyormuş benimde 6 sı gözüküyo şuan

kayra çok saol allah razı olsun ağladım kaç ay burda sonunda rabbim dualarımı kabul etti.ya nıye erken doğum yapacaksınız anlamadım

bebeğin gelişimiyle ilgili cnm dengeli düzenli beslenmeden sebep kuzularımız çabuk büyüyo o yüzden doğum tarihide öne çekilmiş oluyor

[ı][sıze="2"]kullanıyorum cnm ama ben evlenmeden öncede çok kullandığım için bağışık vücudumla o yüzden dr farklı ilaç vermedi şişirmeyelim ilaçla vucudu dedi pekmez içiyorum üzüm felan ama çok iyiyiz rabbime şükür artık uyutmuyo geceleri karın ağrım oluyo sendede varmı[/sıze][/ı]

[ı]bende geceleri artık uyuyamıyorum doktor solda yat diyo ama ben sağda ve sıırt üstü yatıyorum ve o yüzden hep korkuadayım bide bel ağrım çoğaldı[/ı]

X