Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

günaydın kızlar kimse yok ama ben doktora gidiyorum kontrolümüz var görüşürüz

ben şimdi doktordan geldim normalde şuan 29+5 ama bebek önde gidiyor 31+5 ve kilosu 1696 gr çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm

çok sevindim canım maşşalah çok iyi kilosu nasılsın canım bende oğluşumda iyi

iyyim valla firdevs bugün oğlumu gördüm daha iyiyim
senin oğluşun da iyiyiymiş benim dediğimin sabahında doğuma gitmişsin
ben de merakla senden haber beklemiştim

valla o gün senle konuştuk akşam sancılarım başladı sabah suyum geldi akşam saat 19.40 da doğum yaptım allahın izniyle sana dr doğum ne zaman diyorlar normal mi sezaryen mi olaaksın belli mi

valla o gün senle konuştuk akşam sancılarım başladı sabah suyum geldi akşam saat 19.40 da doğum yaptım allahın izniyle sana dr doğum ne zaman diyorlar normal mi sezaryen mi olaaksın belli mi

normalde 14 mayıstı ama şuan mayıs 6 gibi
şuan doğum için bişey demiyolar ama ben normal istiyorum canım işallah ta normal olursırnaşık şey

inşallah normal olur en güzeli o hastanede sezaryn olanlarla konuştuk çok pişman olmuşlar

ben kaçtım canım oğlum uyuyorken bende uyuyayım biraz kendine iyi bak yeğenimede

gÜnaydınnn cancaĞazlarrrrr

ne gÜsell hepııınız ıyısınızz.......
Hep ıyın olunn ınŞŞŞŞ...hep yÜzÜnÜz gÜlsÜnnnn...bebeklerınızle mutlu olunnn ınŞŞŞŞŞ....amınnn....

Bu arada Özbekten haberı olan var mı? Merak ettımmm....nerelerdee...kapsama dıŞında dıyordaaa...

X