Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği
slm arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.sayfa değişmiş.bu arada ne çabuk unutuldukta silmişsiniz oğlumla beni listeden kırıldım valla giremediğimi biliyosunuz.sakın beni silmeyin demiştim ama neyse çabuk unutulmuşuz canınız sağolsun.arada girmeye çalışıyorum bilgisayarın oldugu odada değilim çünkü.oğlum iyi çok şükür aşısı vardı bugün yağızımın.hepinizi öpüyorum unutmayın beni lütfen....
saolasın canım ilgin için çok saol annemde kaldımda havalar soguktu ya braber evden hiç çıkmadan öleeeeeee takıldık bende bebişimde iyiyiz allahıma bin şükür sen nasılsın
günaydın canım sağol bende iyiy mcanım evelde var sen yada benden önce topiği açan olursa şaşardım neyse annelrdemeydi iyi iyi valla ne güzel istediğin zaman gidebiliyon annelere
ne güzel işte istanbuldasın galiba çok soğuktur oralar yok canım bende bi gelişmi yok topiktede uzun zamandır hamilemiz ama hayırlısı olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: