Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

deli ya deli ya deli ya
aşkıma,bana,havama,huyuma deli ya
nasılda bana deli ya deli ya deli ya
farkım ortada sositosositosositososito

slm arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.sayfa değişmiş.bu arada ne çabuk unutuldukta silmişsiniz oğlumla beni listeden kırıldım valla giremediğimi biliyosunuz.sakın beni silmeyin demiştim ama neyse çabuk unutulmuşuz canınız sağolsun.arada girmeye çalışıyorum bilgisayarın oldugu odada değilim çünkü.oğlum iyi çok şükür aşısı vardı bugün yağızımın.hepinizi öpüyorum unutmayın beni lütfen....

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, zulu

sinemiss sen nerdesin canım sabahtan beri merak ettim nasılsın canım bende bakıp çıkcam iisindir inşallah canım yaaaaaaa

sinemiss sen nerdesin canım sabahtan beri merak ettim nasılsın canım bende bakıp çıkcam iisindir inşallah canım yaaaaaaa

saolasın canım ilgin için çok saol annemde kaldımda havalar soguktu ya braber evden hiç çıkmadan öleeeeeee takıldık bende bebişimde iyiyiz allahıma bin şükür sen nasılsın

kısa bir aradan sonra ilk günaydın bendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınlar canlarım nasılsınızzzzzzz :emir_bebek:

günaydın canım sağol bende iyiy mcanım evelde var sen yada benden önce topiği açan olursa şaşardım neyse annelrdemeydi iyi iyi valla ne güzel istediğin zaman gidebiliyon annelere

selam ayşecim valla çok şükür annemde yakın bana istediğim zaman oradayım :)))

sen nasılsın varmı yeni haberler hamileler :hulya::hulya::hulya::hulya:

ne güzel işte istanbuldasın galiba çok soğuktur oralar
yok canım bende bi gelişmi yok topiktede uzun zamandır hamilemiz ama hayırlısı olsun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sibelllllllll hoşgeldin nasılsın günaydın sanada

X