Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ben şimdi sadece elevit ve bebe aspirini içiyom başka ilaç vermedi dr kan hapınada gerek yok dedi kanım normal çıktı demir hapı filan bunlar yok sadece elevit içiyom bşde aspirin

eliffffffffffffffffffffffffffffffffff
niye sesin çıkmıyo bacımmmmmmmmmmmmmbilmiyorumkismile

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamakızlar ya ben hamile kalmadan önce tam bilmiyorum ama herhalde 51 50 kiloydum suan 54 cok mu kilo aldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

papatya canım ne kilosu bende 53 kiloyum bebeğin sağlıklı olsunda kiloyu verirsin canım üzülme fazla almamısın

herkes gitti tabi benim işler sağolsun..iki kelime laflayamadım kimseyle..neyse kızlar çok öptüm hepiniziii :) opuyorumnanaktan

günaydın kıslar nasılsınz kimseler yok
kızlar ben iki gündür az da olsa regli oldum
ve görümcem ve hakseverin dediği gibi bugür soğan suyuna başlayacam
bakalım ne olacak azalacakmı çoğalackmı bilmiyom
haksever sezen sibel dyd azra sinem elif hatice acrinsu beryal
daha aklıma gelmeyeh ha eleyna canım gelin gari akşamları bari gelin hepinizi ösedim
dur bakalım adetimin bitsin yumurtlamamda yok ama durmak yok yola devam dimi kızlar benden bu kadarlık öptüm hepinizi

CANIM BENİM BENİM KOCİŞ GÜNDÜZCÜ 5E ÇEYREK KALA EVDE OLUYO O YÜZDEN AKŞAMLARI BİRAZ ZOR ONU GETİR BUNU GÖTÜR BENİMKİNİN AĞZI HİÇ BOŞ DURMAZ Bİ HAMİLE KALAYIM TV KOLTUĞU BENİM OLCAK ÇAY GETİR ÇAYI GETİRCEK YOK CANIM ÇAY İSTEMİYO KOLA GETİR KOLAYI GETİRCEK YOK YOK SÜT GETİR DİCAM BÖLE BOŞ BOŞ İÇİLMEZ KEK KURABİYE TATLI İSTİCAM MISIR PATLATTIRCAM MEYVALARI ONA SOYDURCAM ADAM ERİĞİ BİLE SOYDURUYO BANA DÜŞÜNEBİLİYO MJUSUNUZ ÖLE Bİ YERLEŞTİRDİKİ GÖREVLERİMİ ÜSTÜME KÜSKEN BÖLE BİŞİ İSTEMESİN MEYVEYİ FALAN KENDİ SOYSUN GÜCÜME GİDİYO AĞLICAM GELİO NEYSE ANNEM GELDİ BUGÜN ABLAMDA ŞİMDİ DAHA GÖRÜŞEMEDİK HİÇ HALİM YOK GİDEMİCAM ŞİMDİ BAKALIM ÇARDIM ONLAR BANA GELSİN DEDİM YEMEKLERİ HAZIRLADIM
MENÜ.................
KABAK ÇORBASI(ÜSTÜME DAHA GÜZEL YAPAN TANIMIYORUM GENE HARİKA OLDU)
NOHUT YEMEĞİ(KAYINVALİDECİĞİMİN PİŞİRİP PİŞİRİP BENİM İÇİN HAZIRLADIKLARINDAN)
PİLAV(AKŞAMA YAPICAM)
VİŞNE HOŞAFI(ŞİMDİ AKLIMA GELDİ YAZDAN ŞOKTA OLANLARDAN KAYNATIYIM HEMN)
SALATA
YOĞURT
BU KADARRRRRRRRRRRRRRRRRRR:asigim::dance::dance::dance::dance:

cnm kesin hamilesin artık dimi ben bayadır takip edemedim de hayırlı uğurlu olsun canım dedim mi unuttum da neyse dediysemde fazla hayırlı olsun göz çıkarmaz:) allah tamamına erdirsin seni ve meleğini korusun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben çıkıyım biraz yatıyım heryerim ağrıyo sanki dayak yemişim:KK43:((((

kıslar alt kat komsum geldi bu eve tasınmamla birlikte hamile olduğumu öğrenmiştim oyuzden alt kattakıyle bugün görüşebildik.ikiz bebeği var.6 ay önce gece yatıyomus bebeklerde bebek odasında yatıyomus bebeklerden biri ağlamıs kalkmıs uykulu olarak gece lambasını açmış ağlayanı kucağına almıs.kafasını bir kaldırmıs karsısında bir adam diğer bebeğini almış kadına sus ses çıkarma diyomus kadın bir bağırmıs şok olmus hırsız bebeği yatağa fırlatmıs kocası gelmiş hemen hırsız dolaba saklanmıs sonra kadının kocası bulmus ama hırsız balkona kaçmış sonrada balkondan aşağıya atlamış üçüncü kattan aşağıya ve hırsız ölmüş.hırsız bebeği sevgilisine hediye etmek için kaçıracakmış hırsız evli ve sevgiliside evliymiş bebeği olmuyomus hırsızda süpriz yapacakmı bebekle.kadının psikolojisi bozulmus ya bebeklerini artık yanlarında yatırıyomus bende çok korktum bebek odası hazırlıycaktım ama vazgeçtim bebeğime kendi odama beşik alacağım.çok kötü bir durum ya diğer bebek ağlamasa hırsız kaçırıyomus nerden girdiğini anlamamıslar kapıların hepsi çelikmiş.kadında ordan buraya tasınmıs

X