Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

iyyiz bomba gibiyim
hafta sonum harikaydı
ama üzüldüğüm köyde kolyemi kaybetmişim teyzoşumun hediyesi idi

sibel canım hadi gözün aydın bebişinin kalp atışlarını duymusun benimde gitmem gerekdi doktora ama gidemedim çarsamba günü gideceğim inşallah bende duyarım kalp atıslarını

herkese selam kızlar.mavi gözlü cnm çok şükür bebeğin sağlıklıymış..doktorlar maalasef bu konularda çok hata yapıyorlar.Allah sağlık sıhhat versin bebişinede bebişlerimizede..

aman canım siz dikkat edinn allah hepimizin bebişlerini korusun sağlık versin bebişlerimize

günaydın kızlarr
şükürler olsun duydum bebeğimin gupgupgup larını

gözün aydın canımmm sevindimm

selam kızlarrrrrrrrrrr

hoşgeldin canım nasılsın msj atamıyom sana nedense

cemre canım başın saolsun
mavigözlü aman canım anlarım o stresi çok zor ama keşke aynı gün başka hastaneye
gitseymişsiniz
boşunuza bir gününüz size zehir olmuş
bebişinin iyi olmasına sevindim

sorma canım yaa aynı gün gidemezdik saat d filan olmuştu üstelik randevu almadan almıyolar hiç sorma hiç bişe yiyemedim aptal dr yüzündenn gelişimi güzel bir hafta büyükmüş oğluşumm

sezen canım inşallah bulunur kolyen sibel canım o mide bulantısı beni bitirdi herseyden midem bulanıyo bişe yiyemiyorum süt yumurta çay sekerli yiyceklerden midem bulanıyo bu bulantılar nezaman geçer sezen senin bulantın kaç ay sürdü

ohh gittin gördün köyünü
bizimde var bi köy çoğu sülale orda oturuyo ama biz sadece mezar ziyaretine gidiyoz babacımın dün gidicektim çok fena yağmur vardı gölcükte köy daha fenadır die gidemedik bu hafta gidicem güzel olursa hava babamı çok özledim

aman canım siz dikkat edinn allah hepimizin bebişlerini korusun sağlık versin bebişlerimize

gözün aydın canımmm sevindimm

hoşgeldin canım nasılsın msj atamıyom sana nedense

sorma canım yaa aynı gün gidemezdik saat d filan olmuştu üstelik randevu almadan almıyolar hiç sorma hiç bişe yiyemedim aptal dr yüzündenn gelişimi güzel bir hafta büyükmüş oğluşumm
maşallah o zaman annesi iyi bakmışsın meleğine benim de yarın kontrolum

sezen canım inşallah bulunur kolyen sibel canım o mide bulantısı beni bitirdi herseyden midem bulanıyo bişe yiyemiyorum süt yumurta çay sekerli yiyceklerden midem bulanıyo bu bulantılar nezaman geçer sezen senin bulantın kaç ay sürdü
canım benim 17. haftada artık bitmiş ti
ohh gittin gördün köyünü
bizimde var bi köy çoğu sülale orda oturuyo ama biz sadece mezar ziyaretine gidiyoz babacımın dün gidicektim çok fena yağmur vardı gölcükte köy daha fenadır die gidemedik bu hafta gidicem güzel olursa hava babamı çok özledim

hadi işallah canım ben gittim ama yağmurluydu gezemedim evde oturdum azcık gezebildim bırakmadılar kayar düşersin diye ama nisanda 10 gün kalacam

bulantılar daha yeni başlıyo geçen hafta başladı benim ama ne yersem yiyim bulanıyo özellikle bi yemeğe karşı alerjm yok ama akşam yemeğinden önce şiddetleniyo fakat kocam zorla yediriyo bide bugün doktorda kız kilo takibini yazınca kızdı kilo vermişin die daha çok zorlucak hiç anlamıyo halden yiceksin diyo başka bişe demiyo

umarım fazla sürmez hafta sonu hiç bişe yoktu çok iyiydim
çayı yasakladı kahve en fazla 2 bardak içebilirsin dedi
çay kanı çekiyomuş zaten kanım yok
bakalım inşallah tahliller iyi çıkmıştır

yorumlar için teşekkürler kızlarr o kot kıyafetli olanım son hallerim bu arada kilom 68 oldu bi ayda iki kilo almısım en son 66ydıda

benimde bir haftadır bulantım var ama bide tiksinme olmasa süt içemiyorum onun yerine zorla iki kase yoğurt yiyorum süt yazısı dahi midemi alt üst ediyo en çok çay içmeyi özledim çok severdim çayı bir haftadır içmiyorum hatta demliyemiyorum bile ama hersey bebişim için :emir_bebek:

bide ben çok çirkinleştim yaa güzelliğimden eser kalmadı kızalr sivilce izlerim geçmek bilmiyo şimdi ufak çıkıp kendi kendine kayboluyorlar böle izi kalıyo yüzümde oynamıyomda yüzümle ama

benimde bir haftadır bulantım var ama bide tiksinme olmasa süt içemiyorum onun yerine zorla iki kase yoğurt yiyorum süt yazısı dahi midemi alt üst ediyo en çok çay içmeyi özledim çok severdim çayı bir haftadır içmiyorum hatta demliyemiyorum bile ama hersey bebişim için :emir_bebek:

canım yoğurdu öle yiyemisan ayran yap iç bi solukta bide iki kaseyi hemen yeme bir kase şimdi bi kase akşam ye birden doldurma mideni sık sık ama az az ye

X