- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese selam kızlar.mavi gözlü cnm çok şükür bebeğin sağlıklıymış..doktorlar maalasef bu konularda çok hata yapıyorlar.Allah sağlık sıhhat versin bebişinede bebişlerimizede..
günaydın kızlarr
şükürler olsun duydum bebeğimin gupgupgup larını
selam kızlarrrrrrrrrrr
cemre canım başın saolsun
mavigözlü aman canım anlarım o stresi çok zor ama keşke aynı gün başka hastaneye
gitseymişsiniz
boşunuza bir gününüz size zehir olmuş
bebişinin iyi olmasına sevindim
maşallah o zaman annesi iyi bakmışsın meleğine benim de yarın kontrolumaman canım siz dikkat edinn allah hepimizin bebişlerini korusun sağlık versin bebişlerimize
gözün aydın canımmm sevindimm
hoşgeldin canım nasılsın msj atamıyom sana nedense
sorma canım yaa aynı gün gidemezdik saat d filan olmuştu üstelik randevu almadan almıyolar hiç sorma hiç bişe yiyemedim aptal dr yüzündenn gelişimi güzel bir hafta büyükmüş oğluşumm
canım benim 17. haftada artık bitmiş tisezen canım inşallah bulunur kolyen sibel canım o mide bulantısı beni bitirdi herseyden midem bulanıyo bişe yiyemiyorum süt yumurta çay sekerli yiyceklerden midem bulanıyo bu bulantılar nezaman geçer sezen senin bulantın kaç ay sürdü
ohh gittin gördün köyünü
bizimde var bi köy çoğu sülale orda oturuyo ama biz sadece mezar ziyaretine gidiyoz babacımın dün gidicektim çok fena yağmur vardı gölcükte köy daha fenadır die gidemedik bu hafta gidicem güzel olursa hava babamı çok özledim
sezen canım inşallah bulunur kolyen sibel canım o mide bulantısı beni bitirdi herseyden midem bulanıyo bişe yiyemiyorum süt yumurta çay sekerli yiyceklerden midem bulanıyo bu bulantılar nezaman geçer sezen senin bulantın kaç ay sürdü
benimde bir haftadır bulantım var ama bide tiksinme olmasa süt içemiyorum onun yerine zorla iki kase yoğurt yiyorum süt yazısı dahi midemi alt üst ediyo en çok çay içmeyi özledim çok severdim çayı bir haftadır içmiyorum hatta demliyemiyorum bile ama hersey bebişim için