Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

mavi gözlü canım bazı bebekler annesinin güzelliğini alırmıs bazılarıda güzelleştirirmiş.bebişin sana benzeycek ozaman

papatya hoşgeldin kaç haftalık oldun sen bi çizelge yaptırda ordan görelim kıs

canım bir kase yoğurdu öğlen diğer kaseyide akşam yiyorum.

papatya bizi ya duymuyo ya görmüyo kaç haftadır yap bi çizelge diyoruz tık yok

mavi gözlü canım bazı bebekler annesinin güzelliğini alırmıs bazılarıda güzelleştirirmiş.bebişin sana benzeycek ozaman

eşim daha şimdiden bana benziyo demeye başladı canım ayrıntılı girdikya öle hissetmiş ama yüzü benziyomuş eşime öle diyor bende gözlerini benden alsın başka bişi istemiyom diyom ayy inş benzer yaa

benim bildiğim kız bebekleri annenin güzeliğini alırmıs anne çirkinleşirmiş yani güzel olmazmıs erkek bebekte anneler güzelleşirmiş öle duydum ben ne kadar doğru bilemem tabi

eşim daha şimdiden bana benziyo demeye başladı canım ayrıntılı girdikya öle hissetmiş ama yüzü benziyomuş eşime öle diyor bende gözlerini benden alsın başka bişi istemiyom diyom ayy inş benzer yaa

eşler nıye böyle acaba benim kayınvalidemin gözleri senin gözlerine çok benziyo kayınvalidemle iki gün önce telefonda konusuyorum dedim anne gözleri sana benzesin gel yanımda bir hafta kal 24 saat senin gözlerine bakım kayınvalidemde sağlıklı olsunda gözlerinin rengi fark etmez diyo.iki gündür sadece sağlıklı olsun rabbim kıs erkek fark etmez gözünün rengide diyorum :Saruboceq:

canım şuan ağırlıkta yemeniz gereken ceviz badem balık yani folik asitli yiyecekler

canım ceviz yiyorum eşim dün balık aldı ya pişirme dedim balıktanda tiksiniyorum ama bugün kaçışım yok eşim akşam pişirecek ceviz günde 3 tane yiyorum

canım benim
ben cizelge yapmayı bilmiyorum nasılsınızolumunekankayizsmile
iyyiim saol olası doğum tarihini söle yapayım sen nasılsın
canım ceviz yiyorum eşim dün balık aldı ya pişirme dedim balıktanda tiksiniyorum ama bugün kaçışım yok eşim akşam pişirecek ceviz günde 3 tane yiyorum

şuan bebeğin beyin gelişimi başlıyo ve bol yemeniz lazım:1shok:

eşler nıye böyle acaba benim kayınvalidemin gözleri senin gözlerine çok benziyo kayınvalidemle iki gün önce telefonda konusuyorum dedim anne gözleri sana benzesin gel yanımda bir hafta kal 24 saat senin gözlerine bakım kayınvalidemde sağlıklı olsunda gözlerinin rengi fark etmez diyo.iki gündür sadece sağlıklı olsun rabbim kıs erkek fark etmez gözünün rengide diyorum :Saruboceq:

erkek adamın oğlu olurmusyaa ondann hep bana benzesin istiyoo dedim yok öle banada benzicek bak görürsün diyomm takılıyom eşimlee sana benzemezse ne yapcan dyom adam ne desin sağlık olsun diyor hakketen canım kime benzediği önemli deil sağlıklı olsunda gerisi boş

canım bol bol yemen lazım ben haftada 3 kez yiyorum
yiyemiyosan doktora söyle balık yağı versin hap şeklinde içersin

canım söledim dedim böle böle dediki tavuk yiyomusun evet dedim o zaman gerek yok hapa dedi balık için hap istedik biz tavukta balıkta beyaz et die gerek görmedi

X