Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

selam kıslar ben geldim ama kımse yok bir haftadır giremedim internetim çökmüştü birde halam vefat etti.biraz üzücü geçti haftam sizleride çok özledim ya nerdesiniz

slm kızlarr nasılsınız benim bu haftam kötü geçti ama şimdi çok şükür bi sorun yok dr gitmiştik üçlü test yaptırdım dr ayrıntılı ultrasona gönderdi neyse baktı organlarına sıra beynine geldi birde demesinmi beynindeki hücreden mi ne o zaman söledide şimdi hatırlamıyom beyninde olması gereken adı her neyse o yok dedi eşim ben şokk neye uğradıgımızı şaısrdım sonra eveledi geveledi pozisyon uygun deil göremedim dedi baya baktı çocuk oynamıyor zaten uğrastı yok dedi yemek ye öyle bakalşım dedi biz tabi moarl sıfır istemereyekte olsa yedik bişiler tekrar gittik yok dedi baya uğrastı yani sonra iki hafta sonra gelin dedi bu hafta olmaması normal bilmem ne dedi kadın madem normal nie yok dedinki yaa biz çıktık ordan kendimizi zor tuttuk eve geldik eşimde bende salya sümük olduk kandil günüydü annemler çağırdı mecbur gittik ordada yüzümüz hiç gülmüyo yemek falan yemedik onlarda duydu üzüldüler biz ağlamaktan bi hal olduk eşimle o gün sabaha kadar uyku girmedi gözümüze ertesi gün bu böle olmucak dedik eşim dr aradı baktı arastırdı b.cekmeceye kolan hastanesine gittik 4 boyutlu ult rasona girdim ve sonuç bebeğimin hiç bişiyi yok çok şükür rahatladık sağlıklı oğlum o dr o kadar kızdıkkı anlatamam manyak olduk resmen iki haftada bekleyemezdik çok şükür diğer dr tek tek baktı organlarına ve bi sorun yok oğlumda

deli oldum kızlar varya anlatamam size birazdan resimlerimi yüklücem yeni resimlerimi bakmak isteyenlere duyurulurr

mavı gözlü canım çok geçmiş olsun diycem çok şükürki ilk doktorun dediği olmamıs rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin bebişini

mavı gözlü canım çok geçmiş olsun diycem çok şükürki ilk doktorun dediği olmamıs rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin bebişini

amin canımm aminn inş kimse böle dr hatasına düşmez çok kötü inanın

ben resim yükledim kızlar bişilerr yiyim geliyom acıktım kaybolmayın biyeree

herkese selam kızlar.mavi gözlü cnm çok şükür bebeğin sağlıklıymış..doktorlar maalasef bu konularda çok hata yapıyorlar.Allah sağlık sıhhat versin bebişinede bebişlerimizede..

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
şükürler olsun duydum bebeğimin gupgupgup larını

cmrm sen nasılsın cnm uzun zamandır karşılaşamadık.nasıl gidiyor bakalım hamişlik.

selam kıslar ben geldim ama kımse yok bir haftadır giremedim internetim çökmüştü birde halam vefat etti.biraz üzücü geçti haftam sizleride çok özledim ya nerdesiniz

başın sağolsun...Allah rahmet eylesin cnm..

cemre canım başın saolsun
mavigözlü aman canım anlarım o stresi çok zor ama keşke aynı gün başka hastaneye
gitseymişsiniz
boşunuza bir gününüz size zehir olmuş
bebişinin iyi olmasına sevindim

kıslar ben çok iyiyim çok şükür sizler nasılsınız

X