Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği
günaydın sinemis hoşgeldiniz kızlar ei nevar neyok kızlar inşallah bu hafta güzel haberler bare alırı sezen canım o kadarlık evden çıkmışın ben temelli ev hapsi oldum baksana halıma
günaydın sinemis hoşgeldiniz kızlar ei nevar neyok kızlar inşallah bu hafta güzel haberler bare alırı sezen canım o kadarlık evden çıkmışın ben temelli ev hapsi oldum baksana halıma
inşallah mutluyum canım ya inşallah bende zaten sabrın sonu selammettir die katlanıyoz valla allah korkusu var bizde dimi eleynayla aynı kaderi paylaşıyoz biz
kızlar ben çıkım kayanana içerde gelen giden oluyor yine daha ev işide yapmadım yemeğim yok öğlene odamı toplayam die geldim takıldım kaldım hadi hepiniz allaha emanet olun öptümmm
kızlar ben çıkım kayanana içerde gelen giden oluyor yine daha ev işide yapmadım yemeğim yok öğlene odamı toplayam die geldim takıldım kaldım hadi hepiniz allaha emanet olun öptümmm