oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
23 haftaya girmişsin
benimde yarın kontrolum var sabah 9,30 da çok özledim kuzumu
canım hormonlardan kaynaklanıyo bi aralar bende çok oluyodu gece uyku arasında ağlamalar sayıklamalar oluyomuş eşim anlatıyodün gece çok korkunç rüyalar gördüm agladım ağladım eşimide uyutmadım oda bana sarılıp korkma aşkım dedikçe ben daha çok korkudan titriyodum bu ne kıslar bilen varmı hormonlar mı yapıyo bunları
ay hadi hayırlısı canım evet çok şükür 23 haftaya girdik rabbim böle devam ettirsin benimde martın 20 sinde kontrolüm bende hep özlüyom kuzumu
canım hormonlardan kaynaklanıyo bi aralar bende çok oluyodu gece uyku arasında ağlamalar sayıklamalar oluyomuş eşim anlatıyo
daha varmış şeker yüklemeni mi
yaptıracaksın
evet ayın 15 de şeker yüklemesi vede hepatit testi yaptırıcam 20 sinde kontrole gidicem
ailede şeker hastalığı varmı
benim vardı direk 100 lük yaptılar bir problem çıkmadı senin kaçlık olacak 50 lik mi
tamam canım işallah 50 liktir zorluğu yok aama aç 4 sat beklemek zordu bana sabah aç karınla gideceksin unutma yanında limonda götürvalla doktor yazdı receteye ama hiç bakmadım kaçlık diye ailede bildiğim kadarıyla yok bakalım hayırlısı
kızlar ınternet baglantısında sorun var kapanıyor acamıyorum
ay kızlar ınsalah darısı bana vede olmayanlara cvanım tez zamanda ınslah bızımde meleklerımız gelır
ay kızlar ınsalah darısı bana vede olmayanlara cvanım tez zamanda ınslah bızımde meleklerımız gelır
tamam canım işallah 50 liktir zorluğu yok aama aç 4 sat beklemek zordu bana sabah aç karınla gideceksin unutma yanında limonda götür
tamam canım problem değillülülülülülü
aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah en kısa zamaanda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay canım işallah işallah bebeğim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
anladım canım çok saol bilgiler için limon niye kıs
amin canım ay neguzel bak az kalmıs canım sanada sımdı benımde melegın kaybetmeseydın az kalmısdı napalım hayırlısı
canım su çok şekerli olduğu için ben limon götürdüm sıktım içtim limonata gibi oldu o yuzden çıkmam lazım şimdi görüşürüz