slm kızlarr nasılsınız benim bu haftam kötü geçti ama şimdi çok şükür bi sorun yok dr gitmiştik üçlü test yaptırdım dr ayrıntılı ultrasona gönderdi neyse baktı organlarına sıra beynine geldi birde demesinmi beynindeki hücreden mi ne o zaman söledide şimdi hatırlamıyom beyninde olması gereken adı her neyse o yok dedi eşim ben şokk neye uğradıgımızı şaısrdım sonra eveledi geveledi pozisyon uygun deil göremedim dedi baya baktı çocuk oynamıyor zaten uğrastı yok dedi yemek ye öyle bakalşım dedi biz tabi moarl sıfır istemereyekte olsa yedik bişiler tekrar gittik yok dedi baya uğrastı yani sonra iki hafta sonra gelin dedi bu hafta olmaması normal bilmem ne dedi kadın madem normal nie yok dedinki yaa biz çıktık ordan kendimizi zor tuttuk eve geldik eşimde bende salya sümük olduk kandil günüydü annemler çağırdı mecbur gittik ordada yüzümüz hiç gülmüyo yemek falan yemedik onlarda duydu üzüldüler biz ağlamaktan bi hal olduk eşimle o gün sabaha kadar uyku girmedi gözümüze ertesi gün bu böle olmucak dedik eşim dr aradı baktı arastırdı b.cekmeceye kolan hastanesine gittik 4 boyutlu ult rasona girdim ve sonuç bebeğimin hiç bişiyi yok çok şükür rahatladık sağlıklı oğlum o dr o kadar kızdıkkı anlatamam manyak olduk resmen iki haftada bekleyemezdik çok şükür diğer dr tek tek baktı organlarına ve bi sorun yok oğlumda