Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

kaçakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mavişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş narelerdesin sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnn

ben varım ya yetmedimmi sana kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

a.s canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın kayıppppppppppppppppp

benmi kayıpp bilmiyorumkismile canım bel ağrılarımdan pek giremiyorum sandalyeye oturamıyomkii öleki gece bile zor uyuyom artıkk iyiyim saolasın sen nasılsınn

ne canım daha şimdiden bel ağrılarınmı :kedi:gece uykusuzluklarımı :eek:lmaz: desene sen ilerki haftalarda halin nice olucak allah kolaylık versin

halletmem gereken işlerim var sonra görüşürüz aşıdan geldim oturdum buraya belki kızlardan biri bana ticker yapmıştır diya ama kimsede gelmemiş mutlu haricinde oda duymadı galiba :sinifsinif:

ne canım daha şimdiden bel ağrılarınmı :kedi:gece uykusuzluklarımı :eek:lmaz: desene sen ilerki haftalarda halin nice olucak allah kolaylık versin

sorma tatlım yaa bel ağrısından il günden beri var bi türlü geçmedi ama şu aralar gece çok zorlanıyom yatamıyorum yani ne yapcam bilemedim yastık koyuyom olmuyo yatamıyom alışık olmadıgımdan yandım ben gariii daha şimdiden yandım benn

halletmem gereken işlerim var sonra görüşürüz aşıdan geldim oturdum buraya belki kızlardan biri bana ticker yapmıştır diya ama kimsede gelmemiş mutlu haricinde oda duymadı galiba :sinifsinif:

tamam canım gecmiş olsunn ben bilmiyom ticker yapmasınıı kusura bakma ötüm seni dikkat et kendine görüşürüzz

eeeeeeeee anlatın kız lar bakem nasılsınız maviş sumoş huzeyfe

slm kızlar ne habersiniz mavişim ne var ne yok ya huzeyfe oğluşun nasıl

ayşecim ne haber ben iyiyim çok şükür canım yaa ne zmandan beri görüşemedik ne zmandır

ayşecim ne haber ben iyiyim çok şükür canım yaa ne zmandan beri görüşemedik ne zmandır

iyi sayılırım canım ya uyukluyom evin içinde dönüp duruyom he ya epeydir görüşmüyorduk nasılsın kız nasıl büyüonuzmu artkı:CüvCüv::CüvCüv:

sağol mavişim allah hekese nasip etsin inş herkesin evladını korusun nasıl gidiyo canım benim

niye uyukluyon kız git yüzünü yıka bakem kızımda iyi teyzesi ne yapsın iş gösteriyorum ona şimdiden:)

X