Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

normalde kilom 58 59 taş çatlasa 60 olmuşumdur ama vitamin hap içtim sırtımda zona çıkmıştı 66 kilo oldum ilacı bıraktım çok geçmedi hamile kaldım şimdide bu kilodayım işte hayatım boyunca ilk defa 66 altı kilo oldum o da hamiş kalma kalma sen tam kilon fırlasın hamile kal şans işte bilmiyorumkismile:1no2::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: işte boyumda 1.65 zati şimdide tombilik bişeyim gerçi sadece karnım var kaspuz gibide başka bi yerimde bişey yok ama daha 7.ayımıda 9.ayımda nsıl olurum allah bilir

hamur işi yeme birde vitaminlerini gündüz içme yatarken iç ki iştahın açılmasın ben önce kahvaltıdan hemen sonra alıyodum şimdi yatmadan önce içiyorum birde ekmek çok az ye ben günde taş çatlasın 3 dilim anca ama bol su ve meyve sebze ağırlıkta besleniyorum

ohaoldumsmiledelikafaduldenaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydiriguohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilebbakcemile4

bilmiyorumkismileohaoldumsmile vallahi tabi yerindeyse tosun gibi felan olucam iyice hadi hayırlısı

kıslar kalp çarpıntım oluyo benim arada bunu yaşayan varmı aranızda ?

valla bende oluyor kalp çarpıntısı böyle sabahları bazen nefes darlığı boğuluyo gibi oluyor sonrasında da bi miyde bulantısı ancak çıkartınca rahatlıyorum

lafa bak tabi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabir dicektim yazım sürçtü kızlar mazur görün sempatiksalakcinni

valla bende oluyor kalp çarpıntısı böyle sabahları bazen nefes darlığı boğuluyo gibi oluyor sonrasında da bi miyde bulantısı ancak çıkartınca rahatlıyorum

kusma falan yokta bende nefesim ralıyo gibi oluyo bikaç saniye sürüyo geçiyo sonra

kıslar kalp çarpıntım oluyo benim arada bunu yaşayan varmı aranızda ?
bendede oluyo arada genelde çay vs içtiğim zaman
bilmiyorumkismileohaoldumsmile vallahi tabi yerindeyse tosun gibi felan olucam iyice hadi hayırlısı

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kusma falan yokta bende nefesim ralıyo gibi oluyo bikaç saniye sürüyo geçiyo sonra

şuan iyi günlerin 28 29 haftalara gel görem seni nefes almada yemek yemede zorlanıyosun mesela bizim sıpa yemek yediğim zaman kafasını midemin altına dayıyo:roflol:

bendede oluyo arada genelde çay vs içtiğim zaman

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyyy ben çok içiyorum çayı yaaaa eskiden bukadar içmezdim şimdi okadar tatlı geliyo ki alatamama kesmem lazım :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

kızlar be çıkıyom size iyi sohbetler görüşürüz birazdan kaynana gelmesse tamamı canlar öptüm hepinizi ackıtmda ya kahvaltımı yeni yaptım ama nieki acep nese ben gider bayyyyyyyy

ayyyy ben çok içiyorum çayı yaaaa eskiden bukadar içmezdim şimdi okadar tatlı geliyo ki alatamama kesmem lazım :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

ben gündüz 1 2 tane akşam eşim le felan enaz 4 5 içiyom ama içmemem lazım kansızlık çarpıntı yapıyo:eek:klava::eek:klava:

olumunekankayizsmile
neyin var ayşecim canım benim
nasılsın kız
kaynana ne yapıyo iyidir işallah

hiç iyi değilim canım
adetim yok
bol bol akıntım var neyin nesi bilmiyorum
bide sıkılıyorum halsizim ya
bende bilmiyom neyim var canım uykusuz gibiyim oysa hergünkü saatte yatıp kalkıyom:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:

hiç iyi değilim canım
adetim yok
bol bol akıntım var neyin nesi bilmiyorum
bide sıkılıyorum halsizim ya
bende bilmiyom neyim var canım uykusuz gibiyim oysa hergünkü saatte yatıp kalkıyom:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:

bence doktora git baksınlar sana kan tahliki yapsınlar niye adet olmuyosun diye bukadar ihmal etme canım ya
birde soğan kürünü içtin mi

X