Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

hoşgeldin firdevs canımmm nasılsın oğlun nasıl büyüyo ya ne çauk geçiyo zaman

sağol ayşe iiyim oğlumda allaha şükür iyi napalım büyyor işte gündüz uyuyor gece ayakta o zor oluyor biraz

günler geçiyor valla daha ne zaman doğum ypcam diyodum şimdi oğlum kucağımda 12 gün olmuş şaka gibi valla

iyiyim canım bel ağrım dısında uykuyu zor uyuyom ama napımm

bel ağrısı çok zor yaa benimde ayakta fazla durunca ağrıyo dikkat etmeye çalışıyorum ama dün gece allahım karnım patlayacak gibiydi gaz sancıcından sendede öyle oluyomu ayy çok korktum ama bebeğe bişey oldu sandım çok şükür bugün iyiyim

slm kızlar ne habersiniz mavişim ne var ne yok ya huzeyfe oğluşun nasıl
a.s canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın senin cinsiyet belli olmuşmuydu
puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ne oldu kız :eek:klava:eek:flayıp pufluyon dövücem haaaaaaa
slm kızlar nasılsınız
iyiyiz canım siz nasılsınız oğluşun büyüyodur oh ne güzel sağ salim bu günleride gördün bizde görürüz inşallah vakitlice
ben geldğimde kimse olmuyor ben kaçıyorum kendinize iyi bakın

kaçma kız dur allahım emriyle veririz biz seni bayanssulusmile

firdevs canım bişey sorcam bebekler hergün oynarmı benimki kaç gündür oynamaya başladı artık hissediyorum

sağol huzeyfe inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini cinsiyet belli oldu mu canım

hoşgeldin sibell nasılsın huzeyfe canım kızımız olcak inş iyiyim çok şükür

oynamayabilirmiş canım ilerki zamanlarda dahada çok oynarmış diye biliyorum acizane fikrim

huzeyfe hoşgeldin canım nasılsın napım oflayasım geliyor canım hiç bişey yapmak istemiyor valla sen nasılsın gittinmi aşıya mı gitcektin doktora gitti

bu topiği uzun zman sonra ilk defa bukadr kalabalık gördüm maşşallah

X