- 7 Aralık 2008
- 1.754
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sumos sen hamilemisin doğum yaptın mı
sumos sen tickerı yanlış yapmışsın ondan sordum ilk zamanlar o hareket eder ama sen hepsini hissetmezsin daha ilerlediğinde daha çok hissedersin telaşlanma canım normal
hee evet canım yanlış yaptım sonrada düzeltemedim sağol canım yani bi problem yoktur ozaman demi ya bide dün uyumadan önce peynir yedim ayy sonra sabaha kadar karnım patlayacakmış gibi gaz oldu gaz olunca karın ağrıyo demi benim ilk defa oldu böyle hele bi ara bi ağrı girdi aniden çok korktum
canımm o ani ağrılar normal bendede çok oluyo hele bazen kıpırdayamıyom ağrıdan bi giriyo birkaç saniye sürüyo benimki korkma canım sadece ani hareket yapma oda yapar birazz sen hamile kıyafeti giyiyonmu canımm karnın belli oldumu
valla rahatladım canım yaa evet karnım artık belli kıyafetlerim olmuyosu hamilelik pantolunu aldım bi kaçtane çok güzel kullanışlı üstlerine öyle daha hamilelik gibi değil ama tunik şekilinde şeyler aldım ben 4 kilo aldım herkes kilon hiç belli değil diyolarda bu aralar hızla büyüyo karnım:))))
ben giymeye başladım canım napım artık kıayfetlere sığmıyorum tunikten almıştım ama kışlık onlar bu ara havalar düzeldiği için hamilelik takımı aldım pantolonlu onu giycem başka bişi almadım zaten alma durumumda yok tek kıyafet giyecegim anlaycagın ben 6 kilo aldım hamileliğimde ama bir aydır gram oynamadı kilom ne işse olsun yaa çok almamam lazım dr dikkat et dedi bana ben biraz fazla aldımda
çıkacagım dedim hgala burdayımm neyse çıktım ben öpüldünüzzzzŞeniz