Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

sumos sen tickerı yanlış yapmışsın ondan sordum ilk zamanlar o hareket eder ama sen hepsini hissetmezsin daha ilerlediğinde daha çok hissedersin telaşlanma canım normal

kızlar ben çıkıyorum oğlum kalkmadan evimi toplayayım sonra bir ara konuşuruz gene fırsat bulunca girerim gene

amin firdevscim inşallah evet belli oldu benimde senin gibi oğlum olucak inşallah
ayyyyy dünürüm benim kız demek ha gelinim hazır yani şimdiden ayşe duymasın
nese onunkinide alırız canım tabiri caizse fazla mal göz çıkarmaz aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

güle güle firdevsssssssssssssssssssss oğlunu bizim yerimizede öp emiiiiiiiiiiiiiiiii

hergün oynar gün geçtikçe artar hareketleri o günlerin keyfini çıkarın olur mu sonra uyku yok ona göre şimdiden bol bol uyuyun dinlenin sonra o günleri arayacaksınız

gittim canım gittim geldim bile iğnemi oldum çok acımadı olacak olanlar korkmasınlar hiççççççççççççççç

firdevs oğlunun adı mehmet kursat allah bağışlasın kursatın anlamı ney merak ettim yazarmısın

sumos sen tickerı yanlış yapmışsın ondan sordum ilk zamanlar o hareket eder ama sen hepsini hissetmezsin daha ilerlediğinde daha çok hissedersin telaşlanma canım normal

hee evet canım yanlış yaptım sonrada düzeltemedim sağol canım yani bi problem yoktur ozaman demi ya bide dün uyumadan önce peynir yedim ayy sonra sabaha kadar karnım patlayacakmış gibi gaz oldu gaz olunca karın ağrıyo demi benim ilk defa oldu böyle hele bi ara bi ağrı girdi aniden çok korktum

şimdi tekrar gidiyorum yine gelicem özleyin beni emi olumunekankayizsmile

kızlarr ben çıkıyorumm beni mazur görün olurmuu çok oturamıyom belim çok feci ağrıyorr hepinicizi öptüm allaha emanet olunnn
sibell senide öptüm kendine çok dikkat et emi kuzummm

tekrar ilan olunur tickere ihtiyacım var hani benimki vardı ya ondan ama tarih 07 eylül 2009

hee evet canım yanlış yaptım sonrada düzeltemedim sağol canım yani bi problem yoktur ozaman demi ya bide dün uyumadan önce peynir yedim ayy sonra sabaha kadar karnım patlayacakmış gibi gaz oldu gaz olunca karın ağrıyo demi benim ilk defa oldu böyle hele bi ara bi ağrı girdi aniden çok korktum

canımm o ani ağrılar normal bendede çok oluyo hele bazen kıpırdayamıyom ağrıdan bi giriyo birkaç saniye sürüyo benimki korkma canım sadece ani hareket yapma oda yapar birazz sen hamile kıyafeti giyiyonmu canımm karnın belli oldumu

canımm o ani ağrılar normal bendede çok oluyo hele bazen kıpırdayamıyom ağrıdan bi giriyo birkaç saniye sürüyo benimki korkma canım sadece ani hareket yapma oda yapar birazz sen hamile kıyafeti giyiyonmu canımm karnın belli oldumu

valla rahatladım canım yaa evet karnım artık belli kıyafetlerim olmuyosu hamilelik pantolunu aldım bi kaçtane çok güzel kullanışlı üstlerine öyle daha hamilelik gibi değil ama tunik şekilinde şeyler aldım ben 4 kilo aldım herkes kilon hiç belli değil diyolarda bu aralar hızla büyüyo karnım:))))

valla rahatladım canım yaa evet karnım artık belli kıyafetlerim olmuyosu hamilelik pantolunu aldım bi kaçtane çok güzel kullanışlı üstlerine öyle daha hamilelik gibi değil ama tunik şekilinde şeyler aldım ben 4 kilo aldım herkes kilon hiç belli değil diyolarda bu aralar hızla büyüyo karnım:))))

ben giymeye başladım canım napım artık kıayfetlere sığmıyorum tunikten almıştım ama kışlık onlar bu ara havalar düzeldiği için hamilelik takımı aldım pantolonlu onu giycem başka bişi almadım zaten alma durumumda yok tek kıyafet giyecegim anlaycagın ben 6 kilo aldım hamileliğimde ama bir aydır gram oynamadı kilom ne işse olsun yaa çok almamam lazım dr dikkat et dedi bana ben biraz fazla aldımda

çıkacagım dedim hgala burdayımm neyse çıktım ben öpüldünüzzzzŞeniz

ben giymeye başladım canım napım artık kıayfetlere sığmıyorum tunikten almıştım ama kışlık onlar bu ara havalar düzeldiği için hamilelik takımı aldım pantolonlu onu giycem başka bişi almadım zaten alma durumumda yok tek kıyafet giyecegim anlaycagın ben 6 kilo aldım hamileliğimde ama bir aydır gram oynamadı kilom ne işse olsun yaa çok almamam lazım dr dikkat et dedi bana ben biraz fazla aldımda

çıkacagım dedim hgala burdayımm neyse çıktım ben öpüldünüzzzzŞeniz

evet artık şişko olduk:))) fazla almazsın canım bu aydan sonra 12 14 kilo alma hakkımız var hehekaydirigubbakcemile3

X