Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

aaaaaaaaaaaaaaa ben geçmişi okuyup gelene kadar herkesler gitmiş olurmu bu yaaaaaaaaaaaaaaa

herkese hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya benim tickerin tarihini nasıl değiştiricem bilen varmı aranızda yoksa değişmezmi ben bunu çok sevdim değişmekte istemiyom

dün doktortaydım 23 haftalık dedi önceki doktorları 25 haziran diyolardı doğum tarihini şimdiki doktorum 15 haziran dedi o yüzden değişmem lazım bilen varsa yardımcı olurmuuuuuuuuuuuuuuu

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben herkesler gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yetiş imdadımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aşım var bugün gitmeden bi yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sinemde gitmiş galiba nese bende gidiyim bunlardan şimdilik hayır yok anlaşılan
ama ben yazıyorum son adet tarihimi eylül 7 2009 allah rızası için el atmak istyen olursa
gelince ben eklerim sayfamı açık bırakıyorum aşımı olup geliyim görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz

vildannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin kız kızlar vildan gününden bugün 5 gün geçiyo galiba listemiz onada uğurlu geldi eğer adeti gelmezse 2 gün sonra test yapıcak ne olur sizde dua edin hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnn

a.s canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın kayıppppppppppppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…