- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
normalde kilom 58 59 taş çatlasa 60 olmuşumdur ama vitamin hap içtim sırtımda zona çıkmıştı 66 kilo oldum ilacı bıraktım çok geçmedi hamile kaldım şimdide bu kilodayım işte hayatım boyunca ilk defa 66 altı kilo oldum o da hamiş kalma kalma sen tam kilon fırlasın hamile kal şans işte bilmiyorumkismile:1no2:işte boyumda 1.65 zati şimdide tombilik bişeyim gerçi sadece karnım var kaspuz gibide başka bi yerimde bişey yok ama daha 7.ayımıda 9.ayımda nsıl olurum allah bilir
kıslar kalp çarpıntım oluyo benim arada bunu yaşayan varmı aranızda ?
valla bende oluyor kalp çarpıntısı böyle sabahları bazen nefes darlığı boğuluyo gibi oluyor sonrasında da bi miyde bulantısı ancak çıkartınca rahatlıyorum
bendede oluyo arada genelde çay vs içtiğim zamankıslar kalp çarpıntım oluyo benim arada bunu yaşayan varmı aranızda ?
bilmiyorumkismileohaoldumsmile vallahi tabi yerindeyse tosun gibi felan olucam iyice hadi hayırlısı
kusma falan yokta bende nefesim ralıyo gibi oluyo bikaç saniye sürüyo geçiyo sonra
bendede oluyo arada genelde çay vs içtiğim zaman
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:umursamaz:
ayyyy ben çok içiyorum çayı yaaaa eskiden bukadar içmezdim şimdi okadar tatlı geliyo ki alatamama kesmem lazım :bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
kızlar be çıkıyom size iyi sohbetler görüşürüz birazdan kaynana gelmesse tamamı canlar öptüm hepinizi ackıtmda ya kahvaltımı yeni yaptım ama nieki acep nese ben gider bayyyyyyyy
olumunekankayizsmile
neyin var ayşecim canım benim
nasılsın kız
kaynana ne yapıyo iyidir işallah
hiç iyi değilim canım
adetim yok
bol bol akıntım var neyin nesi bilmiyorum
bide sıkılıyorum halsizim ya
bende bilmiyom neyim var canım uykusuz gibiyim oysa hergünkü saatte yatıp kalkıyomlmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
hepinizi öptüm gelmeye çalışırım birasdannnnnnnnnnnnnnnn