Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

bizdende poyraz beyimize merhabalar annesi...sinemcim maaşallah burnu fındık gibi :) aman nazar değmesin inş..

çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz cnm siz nasılsınız oğluşunuzla..

saolasın teyzoş çok iyiyiz rabbime çok şükür ama bu ay çok kilo almışım tam 5 kilo vede bebeğim şimdiden yarım kilo o yüzden ekmek hamur işini kes dedi onun haricinde herşey yolunda bu ay şeker yüklemesi tetanoz vede hepatit testlerini istedi bu kadar :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım iyi olmaya çalışıyom artık siz nasılsınız halsiz halsiz dolanıyom evin içinde
sinemis poyraz beyin ultrasanı da cimbomlu badisi ne güzel maşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın canım iyi olmaya çalışıyom artık siz nasılsınız halsiz halsiz dolanıyom evin içinde
sinemis poyraz beyin ultrasanı da cimbomlu badisi ne güzel maşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

selam canım hoşgeldin teşekkürler teyzoş nasılsın bakiyim ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sinem benim oğlumda cimbomlu
bitane ben aldım
birtanede teyzesi
almış
oğlunun tişörtüne bayıldım

hepiniz hoşgeldiniz
iyiyim sinemya nasıl olayım
elif sağol tatlım sen nasılın beslenmene dikkat ediyon demi
mutluyum sen nasılsılın aşıdan sonra iyileşti
acrinsu sende hoşgeldin tatlım

günaydın canım nasılsın bakalım oğlun nasıl teyzoş ŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyyiz çok şükür
oğlum çok yaramaz annesini tekmeleyip duruyo
:roflol: ben sana mesaj attım nerelerdesin diye aşk olsun bide ben merak etmemişler diyosunnaniknaniknaniknanik

dikkat et sinemcim..bende 3,5 kilo almışım şimdiye kadar inş.çok fazla kilo almam.ama endişelenme doğum yapınca hepsi gider.emzirirken hepsi yavaş yavaş gidecek o kiloların.

iyyiz çok şükür
oğlum çok yaramaz annesini tekmeleyip duruyo
:roflol: ben sana mesaj attım nerelerdesin diye aşk olsun bide ben merak etmemişler diyosunnaniknaniknaniknanik

ayyyyy canım benim çok pardon doğru haklısın ver bi nanak bakıyım ŞenizŞenizŞenizŞeniz

X