Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

hepiniz hoşgeldiniz
iyiyim sinemya nasıl olayım
elif sağol tatlım sen nasılın beslenmene dikkat ediyon demi
mutluyum sen nasılsılın aşıdan sonra iyileşti
acrinsu sende hoşgeldin tatlım
aşı olan kolum ağrıyo birde üşüttüm üstünüze afiyet boğazım ağrıyo
günaydın sezencim iyiyim cnm sen nasılsın bebişin nasıl.
iyyiz bebişde iyi senin bebiş nasıl aklinialirimsmile
ayyyyy canım benim çok pardon doğru haklısın ver bi nanak bakıyım ŞenizŞenizŞenizŞeniz

neyse affedem bare ŞenizŞenizŞeniz

hepiniz hoşgeldiniz

eh işte ayşecim elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ilaçlarımı aksatmadan alıyorum.ama iştah konusuna gelince hala zorla yemek yiyorum.eşim resmen ağzıma tıkıyor yemekleri.:KK43: bakalım belki ilerleyen aylarda rahatlarım..

günaydın cicim nasılsın ŞenizŞenizŞeniz
iyiyiz çok şükür miydemde şişkinlik var patlıcam sanki ya:sinifsinif:eek:ğluşunda çok şeker poz vermiş hani
hepiniz hoşgeldiniz
hoşbulduk canımmmbayanssulusmile
günaydın hoş geldin
hoşbulduk şeker nasılsın bakim oğluşunla:emir_bebek:
günaydınn hoş geldinn cnm sen nasılsın..
çok şkükür sen nasılsın canım
aşı olan kolum ağrıyo birde üşüttüm üstünüze afiyet boğazım ağrıyo
canım çok geçmiş olsun sen aşıyı yeni mi oldun bilmiyorumkismile
iyyiz bebişde iyi senin bebiş nasıl aklinialirimsmile

neyse affedem bare ŞenizŞenizŞeniz

iyiyiz çok şükür miydemde şişkinlik var patlıcam sanki ya:sinifsinif:eek:ğluşunda çok şeker poz vermiş hani

hoşbulduk canımmmbayanssulusmile

hoşbulduk şeker nasılsın bakim oğluşunla:emir_bebek:

çok şkükür sen nasılsın canım

saolasın teyzoş ŞenizŞenizŞeniz

arcinsu
iyiz çok şükür hafif rahatsızlıklarım var ama
ben tetenoz aşısının 2,dozunu yedim canım

ay bende çok kilo aldım ya 75 kilo oldum nasıl vericeksem bu kiloyu iyice komplekse girdim valla

arcinsu
iyiz çok şükür hafif rahatsızlıklarım var ama
ben tetenoz aşısının 2,dozunu yedim canım

ya anlamadım ben daha önce yedim ikinici aşıyı seninki benimkinden büyük 6 gün felan sen nasıl daha yeni yedin alla allabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kaç kg ile hamiş kaldın -tatlicadiarzu-

normalde kilom 58 59 taş çatlasa 60 olmuşumdur ama vitamin hap içtim sırtımda zona çıkmıştı 66 kilo oldum ilacı bıraktım çok geçmedi hamile kaldım şimdide bu kilodayım işte hayatım boyunca ilk defa 66 altı kilo oldum o da hamiş kalma kalma sen tam kilon fırlasın hamile kal şans işte bilmiyorumkismile:1no2::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: işte boyumda 1.65 zati şimdide tombilik bişeyim gerçi sadece karnım var kaspuz gibide başka bi yerimde bişey yok ama daha 7.ayımıda 9.ayımda nsıl olurum allah bilir

ya anlamadım ben daha önce yedim ikinici aşıyı seninki benimkinden büyük 6 gün felan sen nasıl daha yeni yedin alla allabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım benim 2 hafta öncweydi gitmedim yani erindim gitmeye o yüzden
toplam 8 kilo almışım yaaaaa :KK43:((( vede 5 kilosu sadece bu aya ait doktor ekmegi vede hamur işini kes dedi

aman sinem dikkat et ilk zamanlar hamura takmıştım toplam 12 kilo almışım şuan geçen ay kilo almamıştım bakalım salı kontrol var işallah 1 kg almışımdır

X