Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün karyolasını port bebesini oto koltuğunu yani eksiklerini alacağımız yere karar verdik çok güzellerdi babası yürüteçini bile şimdiden almayı düşünüyo bide bugün suluk aldık ona çok tatlı görünüyo
forumdan aldık bi dahaki gidişimizde emziğini alırız her gidişte ufak ufak şeylerini alıcaz büyüklerini toptan alıcaz
ikimizden başkası yok topikte kuzen kuzen konuşuyoruz ne güzelllllllllllllllll
açayımda nette sorun varya açılmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugün karyolasını port bebesini oto koltuğunu yani eksiklerini alacağımız yere karar verdik çok güzellerdi babası yürüteçini bile şimdiden almayı düşünüyo bide bugün suluk aldık ona çok tatlı görünüyo
slm kızlar..
uzun bi aradan sonra tekrar k.k ya döndüm..
02.12.2009 da doğum yaptım.doğumum harika geçti,sezeryan oldum,doğumuma birebir şahit oldum:)kızımın solunumunda problem vardı,oğlumda sarılık oldu ,yavrularım 11 gün küvezde kaldılar sonra kavuştuk şükür .şuan Rabbime şükür herşey yolunda..büyümeye çalışıyoruz:))
oğlumun adı eymen efe,kızımın adı eslem nur...
ikiz annesi olmak oldukça zormuş ama onların sevgisi herşeyin üstesinden gelmeme yardımcı oluyo.
öyle güzeller ki Rabbim herkese nasip etsin..
şimdilik hoşcakalın benimkiler uyuyodu kıpırdanmaya başladılar:)))
kız nerden de anlıyon yumurtladığını valla sen varya bi tavuksun emi hiçte gülecegim yoktu valla:roflol::roflol::roflol:inşallah gelir canım meleğinde sen sadece takma olurmu kuzum benimmmmmŞenizŞenizŞeniz