Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ben çıkıyorum hakca ilik canım sen nasılsın

bende aynen öyleyim canım 7 yıl sonra kavuştum arzuma çok şükür allahıma beşiğini belisten almayı düşünüyorum diğerlerinide belirli bi yeri yok bizim bebk arabasını dayısı bücürükten alıcak bakalım sürpriz güya söylemiyo ama ben gelinimin ağzından ufak ufak tiyolarla anladım hediyesinin bebek arabası olduğunu
doğum işi dediğim gibi hayırlısı hangisiyse o olacak amin canım inşallah olmayanlarıda rabbim sevindirsin tez zamanda

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo

haksever sibel hayırlı akşamlar kıslar nasılsınız ay kimse merak etmemiş bile beni bir soran olmamaılş

allah alllahhhhhhhhhhh kafamı nirelere vuram yaaaaaaaa ((((((((88

Poyrazdan vazgeÇemezsınız artık:))) Çok cıcı ne gÜzel ınce dÜŞÜnmÜŞ babası amanda aman cımbomlusunuz he bızde bızde eŞımle (kendımızın olmayınca)yeĞene yenı doĞduĞunda aldık fanatık cımbomlı zıbın ve cımbomlu ayakkabı aldık:)) ama sızınkı orjınel olmuŞ olsada bende yaptırsam fotorafÇılarda oluyo dımı tıŞÖrte yastıĞa baskı yapıyolar zıbınlarada yaparlar hıÇ dÜŞÜnmemıŞtım ıyı fıkır
hadı annecım bak yenı bıŞı daha ÖĞrendım gel artık
ben Çıkıyorum ı. Geceler(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…