Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

bugün karyolasını port bebesini oto koltuğunu yani eksiklerini alacağımız yere karar verdik çok güzellerdi babası yürüteçini bile şimdiden almayı düşünüyo bide bugün suluk aldık ona çok tatlı görünüyo

forumdan aldık bi dahaki gidişimizde emziğini alırız her gidişte ufak ufak şeylerini alıcaz büyüklerini toptan alıcaz

msn yi açsana göreyim bi merak ettim nerdesin evdemi

ikimizden başkası yok topikte kuzen kuzen konuşuyoruz ne güzelllllllllllllllll

ya illaki kullanıcam diye değil hevesim var öyle şeylere ondan heves gideriyorum anlıcağın şekerim

anca kendine geldi net açıldı ama şu an üstteyim sonra gösteririm sana kendimi ayrıntılı olarak bilmiyorumkismile :kedi:

ne güzel canım beni bi bilsen kafamda herşey hazır velet bi gelse nerden alıcaksın canım resimlerini koysana aldıklarınında ne cici şeyler var ya ben hamile kalınca yandı benim kociş şimdi zor tutuyorum kendimi evde durdukça üzülürüm die almıyorum ama o zaman tutmam kendimi ben bebek arabasını 3tekerlekli düşünüyorummmm:)) olduda bebek arabası kaldı bitek:)))) naniknanik ya of off allahım bizede nasip et( doğum işine gelince hayırlısı olsun hakkında canım benim allah bi avazda kurtarsın hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiç korkma ben de korkunca diyorum ki sanki bu dünyada bi biz doğurcaz çok kötü bişi olsa millet 2. 3. 4.5. ...................leri doğurmaz oldumu o ordan biç şekilde çıkıcak düşünme hiç canım :dance:

ne güzel rabbim sana ikiş meyveyide bir anda tattırdı allah sabır kolaylık versin yavrularına sağlık huzur mutluluk versin canım eviniz bereketli olsun yavrularınızla huzurlu olun inşallah biler içinde dua et o meleklere her bakışında olmayanlarada nasip et de nolur kokla benim için o cennet kokuluları :))) isimlerde çok güzel allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin uzun sağlıklı ömürler versin k.i.b

kız nerden de anlıyon yumurtladığını valla sen varya bi tavuksun emi hiçte gülecegim yoktu valla:roflol::roflol::roflol:inşallah gelir canım meleğinde sen sadece takma olurmu kuzum benimmmmmŞenizŞenizŞeniz

kız taavuk benim yanımda halt yemiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-bu ay elimde ateş ölcerle geziyorum valla zemuszemusilaç vermedi doktor dinlen dedi kafamçokkarıştıolsun sanki hemen olcaak gb gelio artık bana ama baklım ümüt etmiyeyim fazla yıkım ağır oluyo enkazı kaldıramıyo kociş:)) alsanaalsanasmilevalla hep 36.7 çıktı geçen o iki gün 37.1 falan oldu kasıklarımda ağrıdı heralde çatladım CADIARZUeşimde dio saklıcam o ateş ölçeri diookaydirigubbakcemile3 adam bıktı valla kaydirigubbakcemile3desem yalan olur şaka yapıyokaydirigubbakcemile3 bende gel ulen buraya karının dediği olur diom:)) kaydirigubbakcemile3aman sankim ben çok meraklıyım :umursamaz:çocuk olsun zati bu işi protesto edicam aklinialirimsmilegrev yapıcammmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile:asigim::asigim::asigim:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

yarennnnn olun çok şeker şekerdenlik gb öp benim için tombişi çok tatlı ya maşallah
beryal sende paşamızıda öp canım
sibel işleri yaptıo valla bende bu ay hamiş kalyımda kayınvalideme camları sildircamaklinialirimsmile koca kış silmadim bahanemi bulayım yakaladığıma iş yaptırcammmmmmmmmmmmm aklinialirimsmilehele kocişe kök söktürcam heheheheaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kutla kız sen nabtın öle 17 de evlenmişin hoş bende 17de evlendim ama 2yaşında bi kızın varmış daha erken değilmi canım vaallaaaaaaaaaaaaaa iyi cesaret zor olmucak mı iki çocuk neyse hayırlı zamanda olur bebişin inşallah
bende bi hamile kalsam korunmucam hiç salıcam çayıra mevlam kayıra her soranın eline tutuşturcam bitane (bebek ne zaman diyenlerin eline vericam baksınlar))))

kıslar babası oğluma cici yaptırmış nasıl ?

Eklentiler

• $100_0970.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…