Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

tesekkürler mavi teyzesi biz iyiyiz maşallah artık rahata ulaştık senin oğluşun nasıl

bizde iyiyiz teyzesii arada midem bulanıyo ama çok deil alıştım ben artık birde tekmelerini hissetsem rahatlıcam canımm

mavi gözlü canım bu günlerin keyfini çıkar bir hareketlenmeye başladımı durmak bilmiyorlar

selam kızlar.nasılsınız..özledim siziiiopuyorumnanaktan

mavi_gözlü iyim cnm..bugün çok daha iyiyim düne göre miğdem biraz daha iyi..

firdevscim nasıl olsa sancı başlar başlamaz doğuramıcaz olsun sen şu son günlerin tadını çıkar bak berabersiniz içinde hissetmeye devam et canım
bu arada cinsiyetimiz belli olmadı bizim sıpa bagdaş kurmuş oturyordu göstermedi şeyini çokta önemli degil saglıklı olsunlarda 13 subatda ayrıntılı ultrasanumuz var ozamn belli olur

mavi gözlüm belki gülersin ama o bulantılar bile güzel çünkü bulandığı zaman bebiş ben burdayım diyor 3 ayını geçtik ten sonra benim 16 haftada bittti

mopsy hayırlı olsun canım meleğin gelmiş ne zamndır giremiyodum şimdi gördüm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

az kaldı valla normal düşünüyorum dün çatı kontrolüm yapıldı normal doğuma engel bir durum yok dedi
özbek ister istemez kasılıyosun sancım olduğunda acaba doğum sancısımı ne diye kafam karışıyor

ay firdevs canım bişi kalmamış doğumuna valla geçirmişsin günleri:dance:...su gibi geçer inşallah doğumun.....fazla nazlanmadan gelsin bebişkon...kızınmı oğlunmu??isim falan ne düşündünüzboshayallersmile

özbek haklısın canım çok hareketlendi çok durmuyo yani kısa zamn içinde bebişimin geldiğinin haberni verebilirim uzun süre gelmezsem anlarsınız gerçi

mavi gözlü canım bu günlerin keyfini çıkar bir hareketlenmeye başladımı durmak bilmiyorlar

canım ben onada razıyım varsın durmasın o duyguyu yaşamak gibisi yoktur eminim

daha hareketlere erken canım

özbek kızımız mı geliyo

erken oldugunu düşünüyorum bende hissedecegim günler biran önce gelsin istiyom kuzum yaa
özbeğin bana kızı olacak gibi geldi ama hayırlısı tabi benim içime öle doğdu

selam kızlar.nasılsınız..özledim siziiiopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım bizde seni özledik sen nasılsın bebiş nasıl bulantı falan varmı

mavi_gözlü iyim cnm..bugün çok daha iyiyim düne göre miğdem biraz daha iyi..

mide bulantısı bende çektim hep çıkarıyodum üç haftadır yoktu bugün yine var bulantım inş seninde çabuk geçer canım

firdevscim nasıl olsa sancı başlar başlamaz doğuramıcaz olsun sen şu son günlerin tadını çıkar bak berabersiniz içinde hissetmeye devam et canım
bu arada cinsiyetimiz belli olmadı bizim sıpa bagdaş kurmuş oturyordu göstermedi şeyini çokta önemli degil saglıklı olsunlarda 13 subatda ayrıntılı ultrasanumuz var ozamn belli olur

mavi gözlüm belki gülersin ama o bulantılar bile güzel çünkü bulandığı zaman bebiş ben burdayım diyor 3 ayını geçtik ten sonra benim 16 haftada bittti

benimde inş 16 haftada biter elbette güzel ama ben çok kolay çıkarıyorum yani öle uzun süreli bulanmıyo hemen çıkarıyorum bu kötü benim için bişi yiyosun beş dakka sonra çıkarıyosun ne anladım ben yediğimden :)

mospy hoş geldi n tatlım
hbuldukopuyorumnanaktan
;11236441]mopsy hayırlı olsun canım meleğin gelmiş ne zamndır giremiyodum şimdi gördüm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]

evt geldi bebişkom..daha çok yeniyiz ama büyümeye başlamış yavrum günlerine göre uzunmuş)))1.5cm di 7+1 de...şimdi biraz daha büyümüştür herhalde....
1 ay daha geçse tam yerine yerleşmiş olur .:CüvCüv:

mopsy geçti valla nasıl geçti anlamadım ama şu iki hafta geçmiyor isim konusu kavga konusu oldu valla benimkiyle didişip duruyoruz ben mehmet cihan istiyorum o mehmet kürşat diyor bilmiyorum vallahi

mavişim benim pek bulantım olmuyor.6.haftada oldu bikaçkez çıkardım ama şimdide.sabahları hafif akşamlarıda yemekten sonra hafif oluyor tutuyorum derin nefesler alıyorum geçiyor..

mopsy büyüyolar valla çok hızla hemde geçen pzartesiden bu pazrtesiye 300 gr almış 3 kilo olmuş bakalım kaç kiloda doğacak 3 kilo iyi demi kızlar şu anda

X