- 7 Aralık 2008
- 1.754
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkürler mavi teyzesi biz iyiyiz maşallah artık rahata ulaştık senin oğluşun nasıl
bizde iyiyiz teyzesii arada midem bulanıyo ama çok deil alıştım ben artık birde tekmelerini hissetsem rahatlıcam canımm
az kaldı valla normal düşünüyorum dün çatı kontrolüm yapıldı normal doğuma engel bir durum yok dedi
özbek ister istemez kasılıyosun sancım olduğunda acaba doğum sancısımı ne diye kafam karışıyor
mavi gözlü canım bu günlerin keyfini çıkar bir hareketlenmeye başladımı durmak bilmiyorlar
daha hareketlere erken canım
özbek kızımız mı geliyo
selam kızlar.nasılsınız..özledim siziiiopuyorumnanaktan
mavi_gözlü iyim cnm..bugün çok daha iyiyim düne göre miğdem biraz daha iyi..
firdevscim nasıl olsa sancı başlar başlamaz doğuramıcaz olsun sen şu son günlerin tadını çıkar bak berabersiniz içinde hissetmeye devam et canım
bu arada cinsiyetimiz belli olmadı bizim sıpa bagdaş kurmuş oturyordu göstermedi şeyini çokta önemli degil saglıklı olsunlarda 13 subatda ayrıntılı ultrasanumuz var ozamn belli olur
mavi gözlüm belki gülersin ama o bulantılar bile güzel çünkü bulandığı zaman bebiş ben burdayım diyor 3 ayını geçtik ten sonra benim 16 haftada bittti
hbuldukopuyorumnanaktanmospy hoş geldi n tatlım