Meraklı Kv Sorunu... Hatta meraklı sülale sorunu!

haklısın. öfke patlamasına getiriyorum ben artık işi. çıkılmaz hal alıyor. biliyorum bende kusurluyum, ve kusurlarım için zıtlıklarım asiliklerim için danışmana gitmeyi istiyorum. bende körelteyim asiliğimi eşimde. ve anlayışlı bakalım yuvamıza, hak verelim isteklerimize istiyorum. birbirimizi damgalamayalım aaaa sen kötü kadınsın aaa sen kötü kocasın diye. dediğinize hak veriyorum, ve bu tarz cümlelerde duyabilmek için açtım bu konuyu.. teşekkür ederim gerçekten.

Arkadaşım ben 13 yıldır eşimle birlikteyim 2 yıldırda evli .
2 yıldır eşim başka biri ben Bambaşka biri oldum iyi yönde o kötü yönde ben.
Odadan kaçmak baştan işe yarıyo ama çokkk sinirlenince gittiğin oda da nevar ne yoksa kırıyosun.
Hiçbişey yapmasalar bile geçmişe dönüp şunu mu demek istediler aaa bunu da demişlerdi diyip krize girebilirsin.
Olabildiğince az görüş haftada 1 çok

tanıdığım bir kızın eşi, kv ye küs, yani kızın annesine, sebep şu: neden hep aliciğim diyomuşta oğlum yavrum kuzum demiyomuş millet damadına neler diyomuş, kızın annesi gelince adam pırr dışarı gidiyormuş

sen onun ailesinin bu anlattığın davranışlarını sevmezsin eşinde belki senin ailenin bazı şeylerini sevmiyo ama senin hatrına sabrediyo ses etmiyo

sırf sen totonu döndün diye artık ben de senin ailene öyle davranıcam diyecek binlerce koca çıkar

annemde bana çeyiz diye neler neler yapmış yaptırmış ama kullanmadım sağa sola hediye götürdüm poşete tıkılır mı emek onlar

oğlum olduğunda kv kardeşleri annesi bin tane hırka yelek falan örmüşler, örgü giydirilecek yerde değiliz oğlum nisan doğumlu önü yaz, batmana dönerken bavula sığmaz dedik sonrada eşime ihtiyaç sahiplerine verdi annem dedim, zira anneme ben dedim ver diye

Yanlis yapiyorsun..cahillerse esinin sucu ne..

evin barkin ayriysa bi geldiklerinde azcik sik disini, tamam oldu bitti..

sevdigin adami boyle hirpalamaya, seninde acillik olmana deger mi..neymis niye bu kadar gorgusuzler, niye bu kadar cahiller..olsunlar sananee..bosver..

namusuna laf etmedikleri, sizi ayirmaya kalkmadiklari surece boyle hezeyanlar manasiz..

allahtan esın görmus olanları ve sana hak vermıs , en ıyısı uzak durun.
esınle konus ben oyle yapmıstım. dedım bız senle cok ıyıyız ne zaman sızınkıler gelse huzurumuz kacıyor. omur boyu bız bırbırımıze lazımıs en ıyısı mesafe koymak dedım... bırı bırsey derse ben yogunum ısım var de ertele mesafe koy ıs sende bıter dedım...
o sekılde sorun cozuldu gercekden gorusmuyorum kayınvalıdem ve eltımle . numaralarını engelledım cok huzurluyum...
sanada tavsıye ederım.

Hepsini okumadım benimde Yüzüm falan kasılmaya basladı cünkü. Yani önceden ne yaşadın bunu bilmiyoruz ama bu olayı haddinden fazla abartmışın. Eşinin sucu yokken sinirini ondan çıkarmışın, 9. Ayda o seni sakinleştirir ama bu yıllar boyu sürmez eşinde isyan eder haberin olsun. Eve gelen misafir üstelik eşinizin annesine arkanızı dönüp oturmak ne büyük bi densizlik, madem öyle acık acık söyleseydin kv yatak odana girdiginde. Demekki ailesine göre normal böyle seyler ki ben yapmasamda bana görede normal sayılır, senin o tavrını anlamayacaktır emin ol. Iletişimi ağzınızla kurun totonuzla değil

merhaba.. bende görümcelerini sevmeyen hatta nefret eden bir insanım. bu nefret benim boyumu aştı artık. onlardan duyduğum nefret yüzünden eşimle aram kötü, boşanma aşamasındayız. biz daha bir aylık evliyken geldiler güya ziyarete ama evliliğimizi mahvettiler. bende onlara olan kinimden nefretimden dolayı eşimle tartıştım ve sonucu şiddete kadar gitti. bana yapmadıkları kalmadı iftiralar, yalanlar, kendi evimde beni amenetçi gibi yaşattılar. bütün odalarımı butun cekmecelerimi karıstırmıslar ben okuldayken. afedersiniz ama hangi renk geceliğimin olup olmadığını bile söylediler. daha ilk ayımızda bana kuma bile getirmeyi teklif ettiler. ben artık yoruldum bu yüzden evliliğim zehir oldu.. siz siz olun onlara fırsat vermeyin..

Çok hırçınsınız bence ...
Yatak odanıza kapıdan bakmış karıştırmamış,hoş olmayabilir ama buyutmeyin bu kadar.
Benim ailemde 10saat uzakta ama eşiminkiler burda ver hafta gideriz 16sene oldu.
Benim ailem uzakta diye o damı gitmiycek .kocanız iyi ses etmiyo size haklısın diyor.
Hastalığınızın arkasına sığınıp sıkıntı çıkarıyorsunuz gibi geldi bana (bu arada bende ve bir çok aile uyemde şeker var nolduğunu biliyorum yani)

Henüz 9 aylık evliymişsiniz, böyle abartmaya ve agresif tavırlar sergilemeye devam ederseniz 18. ayınızda evilliğiniz riske girmiş olabilir.

merhaba.. bende görümcelerini sevmeyen hatta nefret eden bir insanım. bu nefret benim boyumu aştı artık. onlardan duyduğum nefret yüzünden eşimle aram kötü, boşanma aşamasındayız. biz daha bir aylık evliyken geldiler güya ziyarete ama evliliğimizi mahvettiler. bende onlara olan kinimden nefretimden dolayı eşimle tartıştım ve sonucu şiddete kadar gitti. bana yapmadıkları kalmadı iftiralar, yalanlar, kendi evimde beni amenetçi gibi yaşattılar. bütün odalarımı butun cekmecelerimi karıstırmıslar ben okuldayken. afedersiniz ama hangi renk geceliğimin olup olmadığını bile söylediler. daha ilk ayımızda bana kuma bile getirmeyi teklif ettiler. ben artık yoruldum bu yüzden evliliğim zehir oldu.. siz siz olun onlara fırsat vermeyin..
onlara fırsat vermeyin derken onlar yüzünden eşinizi kırmayın değmiyor.

Okuyamadım sonun kadar, içim şişti.

Abartmışsınız da abartmışsınız, biraz rahat olun.

Onaylanacak bir şey değil tabii ki, ama düzeltmiyorsa huyunu karıştırsın ne olacak?
En fazla dağınık olabilir, bu da onu hiç ilgilendirmez.

Kayınvalidenizi bozunca mutlu mu olacaksınız?
Veya değiyor mu eşinizi üzmeye?

Acillik olma sebebiniz de bilmiyorum ama çok takıntılı duruyorsunuz.

Basta cok tepki veriyorsun demistim ama oncesi varmis meger. Sana takilan altinlari emanet ettigin halde kaynina vermek istemeleri cok garipmis gercekten. İcine ata ata birikmiartik her hareket batar olmus. Sen yine de kocani uzme nolcak un hatirina katlaniver bazi seylere evlilik fedakarliktir kocan icin katlan belli ki gurur meselesine donusturmus adam olayi

hem veriyor hem vermiyor arkadaşım. Aileme ufak tefek anlatıyorum ve bana dur sus üzülme diyorlar. boşver Allaha havale et diyorlar. Herkes bir olmaz onlarda öyle demekki diyorlar.
Ama bakın şimdi CuteMom, benim kendi annem benim çantamı karıştırmaz. odamı karıştırmaz. eşyalarıma bakmaz. belli bi yaşa kadar cücüğüme varasıya baktı ama büyüyünce bazı şeylerimiz değişti. evime geldiklerinde eşim işte, ben odada yatarım. gelir tıklatır girmez bile yatakodama. ben işe giderken anne bi el atıver toplayver derim, toplar evi. bi yatakodamı bırakır. girmez. Size ters gelebilir ama kimse benim yatakodamı kontrol edemez. gelsin bana desin, merak ediyorum odanı desin, benim keyfim isterse gösteririm istemezse göstermem. seviştiğim için mahrem değil orası, sevişme eylemi olduğu için ayrıcalıklı değil orası. evimin her yeri benim özelim. kilerimdeki saklama kabının içindeki pirinçten ona ne? koltuklarımın altındaki eşyalardan ona ne? çantamdan ona ne? fermuarını açıp bakmak, içinden bişi çıkarıp bakmaktan bu ne demekten ona ne? benim kalıplarıma göre bu ters. ailemde bu yok ve başkası yaptığı içinde hep ters gelicek. ben abimle eşinin yatakodasına baktığımı düşünemiyorum bile. kaynımla eşinin odasına baktığımı düşünemiyorum! ben kimsenin çöpünü alıp bakmam bile. o yüzden kimsede bana yapamaz. çeyizlerim yerleşirken bile donlarımı tek tek açıp bakan, dürdüğüm iç çamaşırlarımı açıp açıp bakan bi kadının tavrı bana ters geldi, ters gidiyor. değiştiremiyorum ben kendimi, aman bu donum baksın diyemiyorum. Yapı meselesi cutemom.
. Zaten sana butun evi karıştırmalarına donlarına bakmasına müsaade et denmez kesinlikle
Biraz sakin ol eşin senin tarafındayken bıktırıp karşına alma
Yaşın ve evliliğin ilerledikçe bunlar için üzüldüğünü düşündükçe çok pişman olacaksın

Herkes sizin gibi olmak zorunda değil, eşinizin hatrına saygı duymalısınız.
Siz de az değilsiniz anlattığınıza göre insanın yüzüne çarpar gibi hareketleriniz.
Insanları olduğu gibi kabul etmelisiniz hele ki bu eşinizin ailesisiyse.

off valla içim sıkıldı
ya ben oturdum ağladım dün oğlu hasta bir babanın feryadına, koymuş sosyal medyaya oğlunun bayramlıklarını çocuk açmıyor gözünü, adam öyle çaresiz öyle garip...
kardeşim bu nedir ya? dert mi şimdi bu?
ya ne olur şükretmeyi bilin biraz
emin ol ben de rahatsız olurum bana bunlar yapılsa ama nedir bu kadar ayılıp bayılıyorsun? kendine gel rica ederim..
bu yaşadıklarının ev tavaf etme kısmı bende de oldu. hatta başka şeyler de var anlatsam "aaa nasıl sesin çıkmamış?" dersin
benim de eşimin anneannesi sever böyle evi turlayıp odaları tek tek gezmeyi, yeni evliydim ne kadar gıcık olmuştum (ne kadar toy ve şımarıkmışım sanki kadın evi yedi) sustum, neden? çünkü bu kadar basit bir şeyde eşimle sorun yaşamak, o yaşlı insanı kırmak bana yakışmaz da ondan...
sonra iki kez ev değiştirdik o iki evim de karış karış gezildi dolapları açıldı. anneme anlatmıştım laf arasında "babaannen de böyleydi, hoş gör kızım" dedi. zaten hoş görüyorum düşünüyorum yokluk içinde bir hayat, bir göz iki göz evlerde eski püskü eşyalarla geçen bir yaşam, sabahtan akşama kadar aynı rutin aynı monoton hayat. onlar için yeni gelin evi gezmek belki size komik gelecek ama bir heyecan bir yenilik hayatlarında...
sen sanıyor musun ki kontrol ediyor? hayır merak ediyor incelemek istiyor hoşuna gidiyor...
ne tahammülsüz insanlar olduk ya...
diğer meselelere gelelim
eşinin ailesi bariz belli "görüp geçirmiş bir aile" değil!!
ne yapıcaz şimdi? eski Türk filmlerindeki gibi adab-ı muaşeret hocaları mı tutalım? olmayınca olmuyor. kabulleneceksiniz. görüşmek zorunda değilsiniz ama inanın "alışamıyoruuum ben nasıl alışıcam bunlaraa" diye sızlanmanız çok itici.
bir de anladığım kadarıyla sizden pek hoşlanmamışlar sevdirememişsiniz kendinizi...
eşinizle de bu şekilde yüzgöz olmaya devam ederseniz yarın öbür gün bir darbe de ondan yersiniz demedi demeyin.

Esinin ailesiyle sIk görüsmemen lazim ama oda mümkün degil tüm sorunlar ordan kaynakli . Ve senin hastaliklarin artabilir sinirden görüsmeye devam ederseniz ikiniz icinde durum vahim. Esinle net olarak görüs o sadece kendi ailesiyle görüsmek istediginde kendi gidip görsün otursun. Yoksa zor cekilmez bir hayat sizin icin

Çaresi varsa bana da söyle:))

Dıdısının dışkısına yenge der sahiplenirler bana Hoşgeldin iyi bayramlar demezler her yeri karıştırırlar benim tek farkım gıkım çıkmaz :)

Çeneleri ile ömrümü yemesinler diye susuyorum asla cevap verilmiyor onlara..

Nereye gittiniz ne yaptınız ne aldınız ı geçtim benim ailemi bile takip eder sorar bakar açar vs ...

9 ay daha öok yenisiniz zamanla alışacaksınız

canim esinin gozleri dolmus, tersi de olabilirdi, biraz politikaci ol. o geldiginde sersin etsin, sen kaldirirsin sonra. uzme esini kendini.

bu anlattıklarınızın daha fazlası benim kayınbabam da var. Evime geldimi karıştırmadık yer bırakmaz. Çamaşır makinesi arkası, davlumbaz içleri filtreleri söker, takar bakar, yatak odam zaten elinde oyuncak gibi vs. vs. Benim yerimde başka biri olsa kıyameti koparırdı. Bende ilk başta güzelce ikaz ettim baktım anlamıyor, kendi haline bıraktım. görüp görmezlikten, duyup duymazlıktan geldim. Eğer çok kafaya takarsam sonuç boşanma olacak biliyorum. Kayınvalidem çok iyidir, çok severim. Zaten görüşüyorsam eşim ve onun hatırınadır. Tavsiyem eğer yapabilirseniz görmeyin, duymayın çünkü olan sadece size olur, onların yaptıkları da yanlarına kar kalır.

X