- Konu Sahibi nightheart
Merhaba hanımlar, ufak bir komşu sorunum var ancak nasıl yaklaşacağıma karar veremedim. Sizlerden de fikir almak istedim.
Komşum hamile kalmam konusunda çok ısrarcı. Kapı komşum olmasına rağmen çalıştığım için kendisiyle çok az görüşüyorum ancak her gördüğü yerde bebek ne zaman yap şimdi büyütürsün zaman geçiyor gibi sürekli konuşuyor. Allah’ıma çok şükür işim var da görüşemiyoruz. Çok arkadaş canlısı bir insan değilim bide açıkçası pek anlaşacağım tarzda bir insan değil. Bugüne kadar kısmet Allah nasip ederse dedim kalbini kırmadan cevapladım.
Şuanda hamileyim ve yine pek karşılaşmıyorduk iş saatlerim denk düşmediği için ancak geçen gün kapıda birbirimizi gördük hal hatır sorduk hemen hamile misin dedi. Çok sinirlendim hayır dedim. Yani her görmesinde sormasına o kadar sinirleniyorum ki pandeminin başında da karnıma bakıp hamile misin dedi ve değildim ben kilolu bir insanım sürekli bunu sorması çok kızdırıyor beni onu ilgilendirmediğini düşünüyorum. Konuyu eşim ve anneme anlattım. Keşke olanı gizlemeseydin dediler. Eşimde gördüğünde söyle hamileyim de yüzyüze bakıyoruz diyor. Bir daha ne zaman görürüm emin değilim. Bide kaç aylık falan diye sorunca sen sakladın mı falan da diyebilir. Sizce görünce nasıl söylemeliyim ayını da soracağı için nasıl kibar olabilirim? Belki görünce de anlaşılacak durumda karnım çıkacak çok emin değilim fazla karşılaşmıyoruz.
Dip not: Komşum yazın memleketine gidiyor eşimle bunun dalgasını geçtim o memlekete gidinceye kadar birbirimizi görmeyip geldiğinde beni kucağımda bebekle görse ne komik olur diye düşündüm. Böyle bir ihtimalde mevcut
ay çok güldüm yaaa
resmen strese sokmuş sizi de sizin yorumlarınız çok hoşuma gitti
hamileyken aklıma gelmez komşuma ne diyeceğim bu arada ona ne yahu ahahah
bir de herkes de yorum yapmış söyle ayıp olur vs diye yani nasıl germişse herkesi : )))