merak ettim

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
iyi akşamlar hanımlar merak ettiğim bişey var cinsellik bölümüne açamadıgım için buraya yazıyorum..evli hanımlara sorum her zaman aynı tutku heyecan oluyormu yoksa bi zamandan sonra rutinemi bağlıyor sıkılıyomusunuz hiç merak ettim teşekkürler şimdiden..

Evli olup bu soruyu cevaplamak isterdim tatlım Valla oluyo bazı çiftlerde benim arkadaşımın annesi ve babası yaklaşık 45 yaşndalar maşallah bu konuda süper uyum yani iki gün arayı açmazlar

Evli olup bu soruyu cevaplamak isterdim tatlım Valla oluyo bazı çiftlerde benim arkadaşımın annesi ve babası yaklaşık 45 yaşndalar maşallah bu konuda süper uyum yani iki gün arayı açmazlar
haha darısı başımıza o zaman ne diyelim

tutku heyecan yaratmak senin ve eşinin elinde bunu cvplamak için illa evli olmaya gerek yok ki
haklısın ama tecrübe sahibi insanlardan duymak istedim

düşününki hep insanların ballandıra ballandıra anlattığı inanılmaz tatta olduğu söylenen görünüşü çok güzel bir meyve var. sonunda onu yeme fırsatı elinize geçti ilk merak heyecan çok farklı olur değil mi? sonraki yiyişlerinizde heyecanlıdır tat hala yenidir çünkü. sonra zamanla sıradanlaşır ama hala çok lezzetlidir ve artık onu yemek bir gereklilik ihtiyaç alışkanlık halini almıştır. ama bazen o meyveye başka tatlar soslar katarak o ilk heyecanı yaşamaya çalışırsınız. sonuçta o meyve hep lezzetli ve güzeldir ama ilk keşfetme heyecanı hiç tekrar yaşanmaz.

Evliliğinin başında ileride monoton bir duruma dönüşecek sanıyordum.
Gidişat iyi
Tutkulu heyecan verici
Tabi kişiye göre de değişir.

ne güzel açıklamışsınız teşekkürler

Valla aşık olduğun biriyle birlikteysen hiç eskimiyor bence, hoş ben eşimle 3 yıldır beraberim, şimdiye kadar her geçen gün daha da yükseldi duygularımız.

Sekiz bitiyor iki ay sonra.
Hatta zamanla erkek de bayan da kendi vücudunu eşinin vücudunu daha iyi tanıyor.
Bi nevi kendini keşfediyorsun.
İlk yıllara göre daha bile güzel olabiliyor.

Monotona bağlayan herşey bir süre sonra sıkıcılaşır. Cinsellikte de ilişkilerde de herhangi bir şey de de bu durum böyledir. Önemli olan heyecanı kaybetmeyip bazı şeyleri renklendirmeyi bilmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…