merak ettim

Ne guzel anlatmissin

nasıl olmalı peki o renklendirmek
Öncelikle tek tarafın değil, iki tarafında gayreti önemlidir. "Ben kadınım cinselliği renklendirmek ve erkeğimi mutlu etmek benim görevimdir" kafasında olma karşındakinin de monotonluktan uzak durmak ve seni mutlu etmek için çabalaması gerekir. Senin payına düşen karşındakinde heyecan yaratabilcek ve kendini içinde çekici hissedebileceğin iç çamaşırları, kokular tercih etmek olabilir. Rutin saatlere bağlamamak ve yeniliklere açık olmakta monotonlaşmayı önleyebilir. İnternette biraz araştırma yap bu meselelerde tavsiyelere fazlasıyla ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Üzülme, ben üzülmüyorum çünkü(!)
Namaz kılmadım daha çıkmak zorundayım şimdilik.
Bende üzüldüm Acizanekul, umarım herşey senin için çok güzel olur.. Doğru kararlar verip mutlu olacağın çok güzel ve huzurlu günler diliyorum sana..

haklısın canım açıkçası deneyimsiz olduğum için araştırsam iyi olacak

Evli olup bu soruyu cevaplamak isterdim tatlım Valla oluyo bazı çiftlerde benim arkadaşımın annesi ve babası yaklaşık 45 yaşndalar maşallah bu konuda süper uyum yani iki gün arayı açmazlar
Guzel kardesim arkadasinizin anne ve babasinin cinsel hayatini bu kadar iyi bilmeniz cok ilginc :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…