- 19 Şubat 2012
- 5.211
- 596
- Konu Sahibi homesweethome3
nasıl yanı annesı babası arasında gecelerı dınlıyor ve dahada ılgıncı gelıp sana mı anlatıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk zamanlar biraz sıkıntılımı yaniYok aksine kendini ve onu daha iyi tanıyorsun kendini daha açık ifade ediyorsun nelerden hoşlanır biliyosun o da aynı şekilde... zamanla daha güzel bence
İlk zamanlar ne olduğunu anlamıyosun bile.. Yeterince zevk de yaşamıyosun ama zamanla kendini keşfettikce gerçekten yaşıyorsun cinselligiilk zamanlar biraz sıkıntılımı yani
ben de merak ediyorum bu konuyu,
her şey yaşandığı için zamanla birbirine arzu azalmıyor mu mesela ?
Bende üzüldüm Acizanekul, umarım herşey senin için çok güzel olur.. Doğru kararlar verip mutlu olacağın çok güzel ve huzurlu günler diliyorum sana..
hmm anlıyorum hevesten meraktan farklı bir şey olduğu için azalmıyor hisler. o zaman çapkınların geçerli bir bahanesi yok aslında :)cinsellik öyle bir şey değil
daha açık konuşmak gerekirse eger tatmin olabilirsen arzuluyorsun
eğer bigün evlenirsem size özelden o oyunları sorabilirmiyimZamanla netleşiyorsunuz bir birinize artık tanıdıkça ne ister sever karşılıklı bilir hale geliyorsun kendini onu çözüyorsun tabi tek düzelikten çıkıp farklı oyunlarla daha da renklendirirsin
eğer bigün evlenirsem size özelden o oyunları sorabilirmiyim
ben de merak ettımSor tabi canım sıkıntı yok. :)
Onlarda dikkatli davransaydı yapacak bişey yok :)Guzel kardesim arkadasinizin anne ve babasinin cinsel hayatini bu kadar iyi bilmeniz cok ilginc :))