- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- Konu Sahibi homesweethome3
İlginnnçççç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl olmalı peki o renklendirmekMonotona bağlayan herşey bir süre sonra sıkıcılaşır. Cinsellikte de ilişkilerde de herhangi bir şey de de bu durum böyledir. Önemli olan heyecanı kaybetmeyip bazı şeyleri renklendirmeyi bilmektir.
inanmıyorum şaşırdım çok üzüldümBoşanmayı düşündüğüm için yorum yok.
Ne guzel anlatmissindüşününki hep insanların ballandıra ballandıra anlattığı inanılmaz tatta olduğu söylenen görünüşü çok güzel bir meyve var. sonunda onu yeme fırsatı elinize geçti ilk merak heyecan çok farklı olur değil mi? sonraki yiyişlerinizde heyecanlıdır tat hala yenidir çünkü. sonra zamanla sıradanlaşır ama hala çok lezzetlidir ve artık onu yemek bir gereklilik ihtiyaç alışkanlık halini almıştır. ama bazen o meyveye başka tatlar soslar katarak o ilk heyecanı yaşamaya çalışırsınız. sonuçta o meyve hep lezzetli ve güzeldir ama ilk keşfetme heyecanı hiç tekrar yaşanmaz.
inanmıyorum şaşırdım çok üzüldüm
Öncelikle tek tarafın değil, iki tarafında gayreti önemlidir. "Ben kadınım cinselliği renklendirmek ve erkeğimi mutlu etmek benim görevimdir" kafasında olma karşındakinin de monotonluktan uzak durmak ve seni mutlu etmek için çabalaması gerekir. Senin payına düşen karşındakinde heyecan yaratabilcek ve kendini içinde çekici hissedebileceğin iç çamaşırları, kokular tercih etmek olabilir. Rutin saatlere bağlamamak ve yeniliklere açık olmakta monotonlaşmayı önleyebilir. İnternette biraz araştırma yap bu meselelerde tavsiyelere fazlasıyla ulaşabilirsin.nasıl olmalı peki o renklendirmek
nasıl olmalı peki o renklendirmek
Bende üzüldüm Acizanekul, umarım herşey senin için çok güzel olur.. Doğru kararlar verip mutlu olacağın çok güzel ve huzurlu günler diliyorum sana..Üzülme, ben üzülmüyorum çünkü(!)
Namaz kılmadım daha çıkmak zorundayım şimdilik.
haklısın canım açıkçası deneyimsiz olduğum için araştırsam iyi olacakÖncelikle tek tarafın değil, iki tarafında gayreti önemlidir. "Ben kadınım cinselliği renklendirmek ve erkeğimi mutlu etmek benim görevimdir" kafasında olma karşındakinin de monotonluktan uzak durmak ve seni mutlu etmek için çabalaması gerekir. Senin payına düşen karşındakinde heyecan yaratabilcek ve kendini içinde çekici hissedebileceğin iç çamaşırları, kokular tercih etmek olabilir. Rutin saatlere bağlamamak ve yeniliklere açık olmakta monotonlaşmayı önleyebilir. İnternette biraz araştırma yap bu meselelerde tavsiyelere fazlasıyla ulaşabilirsin.
işte nasıl karıştırılıyo onlar evlenince öğrenebilcem sanırım :)ressamın renkleri kullanması gibi
sen ressam, renklerde senin ve eşinin bedeni
karıştır karıştır kullan
kaç yaşındasın tatlımişte nasıl karıştırılıyo onlar evlenince öğrenebilcem sanırım :)
25 yaşındayım ama cinsel hayat sürekli nasıl renkli tutulur bilmem :)kaç yaşındasın tatlım
hiç erkek arkadaşın olmadımı25 yaşındayım ama cinsel hayat sürekli nasıl renkli tutulur bilmem :)
Guzel kardesim arkadasinizin anne ve babasinin cinsel hayatini bu kadar iyi bilmeniz cok ilginc :))Evli olup bu soruyu cevaplamak isterdim tatlım Valla oluyo bazı çiftlerde benim arkadaşımın annesi ve babası yaklaşık 45 yaşndalar maşallah bu konuda süper uyum yani iki gün arayı açmazlar
oldu şuan var 10 aylık evlilik niyetimiz var ondan merak saldım belkidehiç erkek arkadaşın olmadımı
bazıları anlatmayı çok seviyo benim arkadaşımın anne babasıda her pazar bişey oluyomuş :))Guzel kardesim arkadasinizin anne ve babasinin cinsel hayatini bu kadar iyi bilmeniz cok ilginc :))
oldu şuan var 10 aylık evlilik niyetimiz var ondan merak saldım belkide
seksi iç çamaşır giyin süslen ben burdan bunu öğrendimpeki sence nasıl renkli olunur