- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
Yok canım direk yarı Yunan'ım ben annem Türk değil :) Türkiye'den Egeliyim :)Sende Trakyaliydin değil mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım direk yarı Yunan'ım ben annem Türk değil :) Türkiye'den Egeliyim :)Sende Trakyaliydin değil mi![]()
4-4 lük mümkün değil tabiki ama eşlerin iletişimi çok önemli yani istediğiniz hayalinizdeki evlilik olmaması için o kadar çok sebebiniz var ki.Bir kere eşler kaliteli zaman geçirebilmeli en başta tüm aktiviteleriyle ki siz 1-2 saat görüyorum diyorsunuz bu çok az siz resmen vakit geçirmiyorsunuz .Ortak yönleri çok olmalı bir çiftin huy olarak birinde eksik olan birinde olmalı ki uyum olsun.Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var micok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar
Hem Ege hem TrakyaYok canım direk yarı Yunan'ım ben annem Türk değil :) Türkiye'den Egeliyim :)
Babam Yunanistan'a gezmeye gidiyo annemle tanışıyolar oradan dil bilmeyen kadını tutup gelin getiriyoHem Ege hem TrakyaSupermis yalniz
![]()
[QUOTE="pamukkiz, post: 46589457, member: 439438]benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir
Anneni de gözü karaymis ama ;-) Demekki çok sevmiş babani ;-)Babam Yunanistan'a gezmeye gidiyo annemle tanışıyolar oradan dil bilmeyen kadını tutup gelin getiriyoİyi ki getirmiş yoksa doğmazdım
![]()
Anne kız Avropalıyık bizAnneni de gözü karaymis ama ;-) Demekki çok sevmiş babani ;-)
Sırrını bize de soyle ama. Nasil eğitin bu adamiValla benim ki diyecem ama kocamda ki sabir olmasa bosardi heralde beni. Evde baskin karakter ve idare edilen benimdir. Gezmeyi cok seven, para harcamayi, sürekli hediye almayi, cocuklarinin popisini yikamayi, onlari uyutmayi, bana yardim etmeyi, cinselligi, muhabbeti cok seven ve daima bana sevgisini ispat edip sözlü beyanda bulunan bir adamla evliyim. Cok mutluyuz şükürler olsun ama bizimde is dolayisiyla uzun ayriliklarimiz oluyor. 5 aydir yanimdaydi 20 gun sonra tekrar gidiyoriste dört dörtlük olmuyor hicbisey....
Sen evli misinHele bir sevmesinnnn
![]()
Dün kendisine de bu espiriyi yaptim..Sipariş üzerine aldim seni diyeSırrını bize de soyle ama. Nasil eğitin bu adami![]()
Dört dörtlük mümkün değil ki. Olda olsa tek taraf için dört dörtlük olur.Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var micok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar
Olsun olsun iyi, çok muhabbet tez ayrılık getirirValla benim ki diyecem ama kocamda ki sabir olmasa bosardi heralde beni. Evde baskin karakter ve idare edilen benimdir. Gezmeyi cok seven, para harcamayi, sürekli hediye almayi, cocuklarinin popisini yikamayi, onlari uyutmayi, bana yardim etmeyi, cinselligi, muhabbeti cok seven ve daima bana sevgisini ispat edip sözlü beyanda bulunan bir adamla evliyim. Cok mutluyuz şükürler olsun ama bizimde is dolayisiyla uzun ayriliklarimiz oluyor. 5 aydir yanimdaydi 20 gun sonra tekrar gidiyoriste dört dörtlük olmuyor hicbisey....
Aynen ben de hem Bulgaristan hem Yunanistan göçmeniyiz. Eşim de öyle. Tam 9 8 liğizBizde hem Bulgar hem Yunan gocmenligi var ;-) severim Trakya insanını bende![]()
Yok tatlim be 5 senedir evliyiz isi dolayisiyla hasretiz birbirimize zannedersem isin sırrı özlem de..iki küçük bebegimiz var o yüzden tez ayrilik bize göre degil....Allah herkesin yuvasini korusun...Sevgi ve saygi varsa bir evlilikte ömürlük olur...Olsun olsun iyi, çok muhabbet tez ayrılık getirir![]()
Çünkü bir erkekle bir kadın evlenir erkeğin olduğu ortamda bile negatif enerji vardır.Nedenn cnm
Hayır değilim. Buradaki konuları okudukca da evlilikten soguyorumSen evli misin![]()