• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak ettigim dort dortluk evliligi olan var mi?

Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali En Büyük KK
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama :KK31:,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var mi :KK37::ıslık:cok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar
4-4 lük mümkün değil tabiki ama eşlerin iletişimi çok önemli yani istediğiniz hayalinizdeki evlilik olmaması için o kadar çok sebebiniz var ki.Bir kere eşler kaliteli zaman geçirebilmeli en başta tüm aktiviteleriyle ki siz 1-2 saat görüyorum diyorsunuz bu çok az siz resmen vakit geçirmiyorsunuz .Ortak yönleri çok olmalı bir çiftin huy olarak birinde eksik olan birinde olmalı ki uyum olsun.

Valla benim ki diyecem ama kocamda ki sabir olmasa bosardi heralde beni. Evde baskin karakter ve idare edilen benimdir. Gezmeyi cok seven, para harcamayi, sürekli hediye almayi, cocuklarinin popisini yikamayi, onlari uyutmayi, bana yardim etmeyi, cinselligi, muhabbeti cok seven ve daima bana sevgisini ispat edip sözlü beyanda bulunan bir adamla evliyim. Cok mutluyuz şükürler olsun ama bizimde is dolayisiyla uzun ayriliklarimiz oluyor. 5 aydir yanimdaydi 20 gun sonra tekrar gidiyor:KK61:iste dört dörtlük olmuyor hicbisey....

En merak ettigim seyy.. bende bazen sanki kucuk seyleei abartiom ama illaki bi insanin her halinden memnun olmak imkansiZ insan kendni bile bazen elstriyor..

[QUOTE="pamukkiz, post: 46589457, member: 439438]benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir

Sen buna evlilik mi diyosun??[/QUOTE]

İlk defa bir konu hakkında yorum yapacam.Bilmiyorum artık iyice garibime gidiyor bu durum.Arkadaşlar bu ne evlilik düşmanlığıdır.Tamam anlıyorum sıkıntılar oluyordur herşey mükemmel değildir.Ama birisinin evliliği ile ilgili bu kadar kolay nasıl yorum yapabiliyorsunuz?Kadın evet seviyorum ve bunları sıkıntı yapmıyor yada yapmamak için elinden geleni yapıyor bu nedir yanii..Arkadaşım bakma ben evli değilim belki yorum yapma hakkım yok ama hiçbir ikili ilişki mükemmel değil sadece evlilik değil..

Valla benim ki diyecem ama kocamda ki sabir olmasa bosardi heralde beni. Evde baskin karakter ve idare edilen benimdir. Gezmeyi cok seven, para harcamayi, sürekli hediye almayi, cocuklarinin popisini yikamayi, onlari uyutmayi, bana yardim etmeyi, cinselligi, muhabbeti cok seven ve daima bana sevgisini ispat edip sözlü beyanda bulunan bir adamla evliyim. Cok mutluyuz şükürler olsun ama bizimde is dolayisiyla uzun ayriliklarimiz oluyor. 5 aydir yanimdaydi 20 gun sonra tekrar gidiyor:KK61:iste dört dörtlük olmuyor hicbisey....
Sırrını bize de soyle ama. Nasil eğitin bu adami:KK49:

Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali En Büyük KK
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama :KK31:,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var mi :KK37::ıslık:cok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar
Dört dörtlük mümkün değil ki. Olda olsa tek taraf için dört dörtlük olur.
Ama benim kocamla aram çok iyi. Sevmediğim huyu var tabi. Bazen çok konuşur herşeyi bilir yorum Yapar birde suratındüşünce çekilmez hiç. Ama benim için bayaaaaa törpüledi bu huyları. Nerdeyse 2 aydır hiç yapmadı. Eşimde bende inat sevmez bende inadı bıraktım. Ailelerimizle çok iyiyiz çok Şükür. Daha bir gün bile kötü sözü geç ima bile olmadı aramızda. Ben görümcelerimle kardeş gibiyim çok yardımları oldu. Eşim babamın kankası oldu balığa giderler yemeğe giderler sinemaya giderler. Bugün de simdi beraber camiye gittiler :) bi kızım var bazen çok yorsa da çok güzel çok zeki bi kız. Genel becerileri 1 sene önden gidiyor. Bi kardeş olsun istedik istememle hamile kalmam bir oldu :) yani bunlarla dört dörtlük olmasa bile dört üçlük bi evliliğim var

Olsun olsun iyi, çok muhabbet tez ayrılık getirir :duduk:

Hayatta dört dörtlük hiçbişey yoktur. Öyle gibi görünebilir sadece. Mutlu olmasını bilen ya bu deveyi güden ya bu diyardan giden insanlar vardır.

Olsun olsun iyi, çok muhabbet tez ayrılık getirir :duduk:
Yok tatlim be 5 senedir evliyiz isi dolayisiyla hasretiz birbirimize zannedersem isin sırrı özlem de..iki küçük bebegimiz var o yüzden tez ayrilik bize göre degil....Allah herkesin yuvasini korusun...Sevgi ve saygi varsa bir evlilikte ömürlük olur...

Back
X