• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak ettigim dort dortluk evliligi olan var mi?

Tabiki yok

Ama şöyle bir şey var
Eşimle birbirimize o kadar aşık ve düşkünüz ve de dostuz ki bu dışarıya mukemmel bir evliligimizin oldugu imajini veriyor
Yani bizim birbirimize olan sevgimiz çevremize bir ışık falan yayiyor heralde :D insanların bizim hakkımızda iyi düşünüyorlar :)

Sorunlarımız tabiki var maddi sorunlar, esimin bazi dusuncesizlikleri ve benim memnun olmayan bencil ve muskulpesent yanlarim bazi puruzlere neden oluyor :)
Ama bana sorsaniz evliligimin tam da istedigim gibi oldugunu düşünüyorum

Harika bir evliliğin var :KK45:
kocam yoğun calisir yüzünü gorebilirsem o güne şükrederim yani :işsiz:
Adamı görebilsem sorunumuz olurdu belki ama pek sorun yaşayacak zaman yok :deli:
Cnm ya ayni kaderi paylasiyoruz
:KK19:
Esim sabah 6 da gider ise 8 de gelir yemek yer 9 da spora gider 11 de cikar 11 de isi devam eder 1 e kadar surer dukkan kapatiyor, gelir yatariz gordugum 1-2 saat
:ukala::uykucu::KK69::KK34:

Yaşlı bi amcaya soruyorlar. Mutlu musun, evliligin nasıl? O da diyor ki, süper . E sırrını soruyorlar tabi. Amca da diyor ki, iki küçük pamukla. Nasıl oluyor? Diyorlar. Bu amca hanımına kizdiginda diyormus ki: Hanım tak pamuğu kulağına sana kizasim var. Sonra başlıyormuş kadına kizmaya. Aynı şekilde hanımı da amcaya kizacagi zaman kulağına pamuk koydurup tüm içinden geçenleri söylüyormuş.

Yoktur dört dörtlük evlilik. Herkesin bir huyu suyu, artısi eksisi var. Ama yeri gelir duymazsin, yeri gelir gormezsin birlikte yuvarlanır gidersiniz.

Valla dört dörtlük mü bilmem ama biz gayet uyumluyuz her konuda gezme eğlenme tarz kafa yakınız ve uyumluyuz çok şükür ama kimsenin hayatı dört dörtlük değil ben evlenmeden önce çok çetin bir hayat yaşadım şükür evlenince rahat ettim yani herkes bazı dönenlerde illaki feleğin çemberinden geçiyor bu günüme çok şükür bin şükür Rabbim her haneye Saadet huzur mutluluk versin inşallah...

Karşımdaki 4x4 lük olmasın ki ben kusurlarımla yanında sırıtmayayım. :KK14:

Evlilik öyle gag deyince şu gug deyince bu olacak bir şey değil. Biraz idare etmek, biraz didişmek, biraz cilveleşmek, biraz tripleşmek vs.
Allah'a şükür iyi bir evliliğim var mutluyum ama evliliğim mükemmel değil. Eşim hoşlanmadığım huylarını iyi olanlarla tolere ediyor.

Hiçbir evlilik 4 x 4'lük değildir hayatta hiçbi şey değildir.. Hayalimdeki eş ve evlilik mi, hem evet hem hayır ama evetler ağır basıyo daha çok :)
Seviyor muyum evet seviyorum, memnun olmadığım yönlerini telafi etmeyi beceriyo, bazı yönlerde çok zıttız ama Allaha şükür mutluyuz, saygılıyız. Çocuğumuz da var, ailemizi genişlettik.
Bundan iyisi Şam'da kayısı :)

Back
X